Aykut Kocaman'a Alper Potuk eleştirisi! Mehmet Ekici neden oynamadı?

Fenerbahçe'de Alper Potuk'un son haftalardaki formsuzluğuna rağmen kupada 11'de başlaması eleştirilere neden olurken Mehmet Ekici'nin neden kadroda olmadığı da merak konusuydu.

FutbolArena - Fenerbahçe, Türkiye Kupası final maçında Akhisarspor'a 3-2 mağlup oldu ve büyük bir şok yaşadı. Bu maçta Mehmet Ekici'nin neden kadroda olmadığı da merak konusuydu. Nabil Dirar'ın yokluğunda son iki maçta da Alper Potuk oynamıştı. Buna karşın Kasımpaşa ve Bursaspor maçlarında etkisiz bir görüntü çizen Alper Potuk'un kupa finalinde de ilk 11'de başlaması Aykut Kocaman'a yöneltilen eleştirilerin başında geldi.

MEHMET EKİCİ KADRODAN ÇIKARILDI

Formsuz Alper yerine Aykut Kocaman'ınbölgede oynatabileceği oyunculardan biri Mathieu Valbuena, diğeri de Mehmet Ekici'ydi. Valbuena'yı savunmada sorun yaşadığı gerekçesi ile oynatmayan Aykut Kocaman, o bölgenin bir diğer alternatifi Mehmet Ekici'yi ise alerjik bir reaksiyon yaşadığı gerekçesiyle maç kadrosuna alamadı.

Aykut Kocaman maç öncesinde planları arasında yer alan Mehmet Ekici'yi bu yüzden kadroya alamazken Mehmet Ekici'nin bu maçta oynaması gündemdeydi.

ALPER SÖZLEŞMEYİ KAPTI, FORMU DÜŞTÜ

22 yaşında Fenerbahçe'ye transfer olan ve Fenerbahçe'de 5. sezonunu bitirmek üzere olan Alper Potuk 4 yıl daha Fenerbahçe ile kontrata sahip. Alper Potuk geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe ile olan sözleşmesini uzatmıştı ancak son 3 maçta Dirar yerine ilk 11'de oynayan Alper performansı ile hayal kırıklığı yarattı.

Alper'in performansı sonrasında yönetim de yeni sözleşme imzalama kararı nedeniyle hayal kırıklığı yaşarken taraftarlar da Alper'in performansı nedeniyle tepkili.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri