Aykut Kocaman, Roberto Soldado'yu ilk 11'e monte ediyor

Fenerbahçe'de Gençlerbirliği maçında kaybedilen 2 puanın üzüntüsü yaşanırken Roberto Soldado'nun performansı ise Aykut Kocaman'ın sevindirdi.

FutbolArena - Fenerbahçe, Süper Lig'in 20. haftasında Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kalırken Roberto Soldado'nun performansı beğeni toplamıştı.

Sezonun ilk yarısında Sivasspor maçında yaptığı hat-trick haricinde beklentilerin uzağında kalan Roberto Soldado, Vincent Janssen'in yokluğunda takımın 1. golcüsü olmaya çok yakın.


Roberto Soldado, ilk 11'de oynayacak mı?


Fanatik'in haberine göre, Fenerbahçe'de Roberto Soldado'nun düzenli olarak ilk 11'de yer bulması bekleniyor. Gençlerbirliği maçında 11'de başlayan İspanyol golcünün yavaş yavaş fiziğini oturtmasıyla Aykut Kocaman ve teknik heyet umutlarını artırdı. Soldado'nun futbol zekası, oyun görüşü ve tecrübesiyle çok önemli bir isim olduğunu yorumlayan teknik heyet, zorlu maçlarda bu yönü kullanmayı istiyor.

Fenerbahçe - Gençlerbirliği maç ilk 11'leri


Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Trabzonspor deplasmanında Hasan Ali'yi orta sahada oynattığı için oldukça eleştirmişti. Tecrübeli teknik adam Gençlerbirliği karşısında farklı bir kadro sahaya sürdü. Orta sahada Josef'in yanında genç Oğuz Kağan'a görev veren Aykut Kocaman, sol kanatta Aatif'in yerine Valbuena'yı, forvette ise Fernandao yerine Soldado ilk 11'de.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri