Aykut Kocaman: 'Beşiktaş'ın sahaya çıkmaması inandırıcı değil'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Kasımpaşa maçının ardından Beşiktaş'ın derbiye çıkmama kararı hakkında gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena - Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Kasımpaşa maçının ardından galibiyetle ilgili konuşurken, Beşiktaş'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe derbisine çıkmama kararıyla ilgili de çarpıcı ifadeler kullandı.


Kasımpaşa 1-4 Fenerbahçe Aykut Kocaman'ın basın toplantısı


"CÜRETKAR BİR TAKIMLA OYNADIK"

Karşımızdaki rakip oyun tarzı olarak cüretkar, gol atabilen bir takım. Kendi sahasında da gol ortalaması 2 civarında olan bir takımdı. Bunun civarında da 1.5 ortalama ile gol yiyebilen bir takımdı. Böyle bir takım karşısında oyunu esas itibariyle oynamamız gerektiği gibi oynadık diyemem.

"GERİDE KALDIĞIMIIZ ANLAR OLDU"

Maç içinde rakip hızlı ataklar yaptı. 3 tane tehlikeli pozisyonlar oldu. Biz biraz daha fazla yapabileceğimiz kendi oyunumuzla ilgili taraflarda eksik kaldık. İlk yarıda 4-5 tane doğru atak şansı bulabildik. Biri gol oldu. İkinvi yarıda dinlenmenin verdiği enerjiyle beraber agresif başladılar, golü de buldular. Çok geride kaldık. Topun akışını ayarlayamadık.

"2-1'DEN SONRA..."

Golden sonra esas itibariyle maç boyunca biraz daha iyi olmamızı beklediğimiz anda, Şener'in mükemmel golü bizi oyunun içinde tuttu. O andan itibaren önde olmanın, bu sefer doğru oyunla harmanlandığı bir oyuna gittik. Pozisyon bulduk.


Aykut Kocaman'dan Beşiktaş açıklamaları


Aykut Kocaman Beşiktaş'ın hafta arasında derbiye çıkmama kararı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Maça çıkmamak kuvvetli bir karar. Ben pek Beşiktaş'ın maça çıkmayacağını düşünmüyorum. Bir yerlere mesaj gönderBütün kanıtlar bunu gösteriyor. Hakemin tatil için zorlama karar vermesi. Şenol hocanın başının yarıldığı söylenirken, başının yarılmadığı halde bunun söylenmesi, bütün kanıtlar Beşiktaş'ın hükmen mağlup olmasını gerektiriyordu. Öbür taraftan Beşiktaş'ın maçı oynamayacağı bana pek inandırıcı gelmiyor. Arkasında durulması zor bir karar."

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri