Fenerbahçe'de scout ekibinin hazırladığı bedava kaleci raporu

FutbolArena - Devre arasında da en büyük eksiklerinin kanat veya forvet olmadığının üzerinde duran Aykut Kocaman “stoper istiyorum” diye açıklama yapmıştı. 

1
Gelecek sezon kendisiyle devam edilip edilmeyeceği muamma. Çünkü Konyaspor maçından sonra istifasını vermesi bekleniyor.

2
İstifasını hazırlamasına rağmen Kocaman’ın yönetime gelecek sezon için bir rapor hazırladığı, transfer konusunda raporda yer aldığı bildirildi. Kocaman’ınüzerinde durduğu konunun stoper olduğu, raporda, "Stoperlerimizin uyumsuzluğu belki de şampiyonluğa malolacak.

3
Bir değil en az iki üst düzey stoper gereksinim. F.Bahçe en iyi olduğu dönemlerde hep Uche-Högh, Luciano-Edu, Yobo-Lugano ve Alves-Kjaer gibi mükemmel iki stoperle öne çıkmıştı" yazdığı bildirildi.

4 SCOUT EKİBİNİN HAZIRLADIĞI BEDAVA KALECİ STOPER RAPORU
SCOUT EKİBİNİN HAZIRLADIĞI BEDAVA KALECİ STOPER RAPORU
Kocaman’ın bu raporunu inceleyen F.Bahçe yönetimi gelecek sezon stoper ikilisi ve kaleyi aynı futbol kültüründen gelen, mümkünse aynı dili konuşan, hatta Aykut Kocaman’ın dediği gibi "aynı yemeği seven" isimlerden kurmak istiyor.

5
Scout ekibi takımlarıyla sözleşmesi sona eren oyuncular üzerinde çalışılırken işlerinin hiç de kolay olmadığını da yönetime iletti. Bazı kombinasyonlar üzerinden bilgilendirme yapıldı. Özellikle 3 kombinasyon üzerinde duruldu.

6
Alman ekolü: Kaleciler: Hradecky (Çek-Frankfurt-Finlandiya doğumlu), Marbin Hitz (İsviçre-Augsburg), Tim Kral (Hollanda-Brighton). Stoperler Badstuber (Alman-Stuttgart), Serdar Taşçı (Türk-Spartak Moskova-Almanya doğumlu), Balonun (Nijerya-Mainz) Roman da Almana doğumlu. Uyum sağlayabilir.

7
İspanyol ekolü: Kaleciler: Robles (İspanyol-Everton), Guaita (İspanyol-Getafe), Raul Lopez (İspanyol-Espanol). Stoperler: Marcano (İspanyol-Porto), Reyes (Meksika-Porto), Lema (Arjantin-Belgrano), Botia (İspanyol-Olympiakos)

8
Fransız ekolü: Kaleciler Cardinale (Fransız-Nice), Bono (Faslı-Girona), Regis Gunther (Fransız-Amiens). Stoperler: Damien Da Silva (Portekizli-Caen), Kevin Cathrine (Fransız-St.Etienne), Maxime Le Marchand (Fransız-Nice)

9
Scout ekibi üzerinde çalıştığı bu kombinasyonlar için, "Taraftarların karşısına yeni transfer diye bu isimlerle çıkarsak. Zorlu bir sezon yine bizi bekliyor olur" notunun düşülmesi de dikkat çekti. (Fotospor)

Futbolarena anasayfasından devam...