Fenerbahçe'nin Jeremain Lens için transfer planı

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yarışının uzağında kalan Fenerbahçe’de Jeremain Lens’in geleceği de merak ediliyor. Hollandalı oyuncunun transferiyle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Jeremain Lens kimdir? Jeremain Lens transfermarkt Futbol kariyerine Az Alkmaar takımında başlayan Jeremain Lens kısa sürede dev kulüplerin dikkatini üzerine çekti. 2013 yılında PSV takımından Dinamo Kiev takımına 9.5 milyon Euro transfer ücreti ile transfer olan Hollandalı yıldız bir dahaki sezon İngiliz Sunderland takımına 12 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer oldu. Bu sezon başında Sunderland takımından kiralık olarak Fenerbahçe takımına katılan Hollandalı yıldız, Fenerbahçe’de Spor Toto Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Avrupa Ligi karşılaşmaları olarak 29 maçta 5 gol, 14 asistle oynadı. Hollandalı yıldızın bonservis bedeli 12 milyon Euro olarak görülmekte.

1
Fenerbahçe’de bu sezon taraftarların en sevdiği oyuncuların başında gelen Jeremain Lens’in geleceği merak ediliyor.
2
Sarı lacivertli yönetim, yıldız oyuncuyu takımda tutma adına tüm imkanları zorlayacak.
3
Hürriyet’in haberine göre; Fenerbahçe Lens’i tutabilmek için stratejisini oluşturdu. Adım adım hareket edilecek ve koşulların en uygun hale gelmesiyle düğmeye basılacak.
4
Büyük ihtimalle küme düşecek olan Sunderland’ın, vergilerle ücreti 4.5 milyon Pound olan Lens’e bu rakamı veremeyeceği öngörülüyor.
5
Fenerbahçe 11.5 milyon Euro’ya Sunderland’a transfer olan oyuncuya en az 10 milyon Euro bonservis bedeli biçileceğini düşünüyor.
6
Ancak muhtemelen bu parayı ödeyecek kulüp çıkmayacağı için sarı lacivertliler, Lens’i tekrar kiralama formülünü deneyecek.

7
Sunderland, oyuncusunu satmak isterse astronomik rakamlara çıkılmayacak.

Futbolarena anasayfasından devam...