Arsene Wenger Fenerbahçe'ye mi geliyor? Başakşehir maçında dikkat çeken isim

Spor Toto Süper Lig 8. haftasında oynanan Fenerbahçe - Medipol Başakşehir maçını Arsenal kulübünün eski başkan yardımcılarından David Dein de izledi. 

FutbolArena - Fenerbahçe'de, Spor Toto Süper Lig 8. haftasında oynanan Başakşehir maçının ardından taraftarlar Cocu'nun istifasını isterken, Başakşehir maçında tribünde Ali Koç ve Comolli'nin yanında sürpriz bir isim de müsabakayı izledi.


Fenerbahçe Haberleri: Arsene Wenger Fenerbahçe'ye mi geliyor?


Arsenal kulübünün eski başkan yardımcısı olan David Dein, Fenerbahçe - Medipol Başakşehir maçını Ali Koç ve Comolli ile birlikte izledi. Bu gelişmenin ardından Arsene Wenger mi Fenerbahçe'ye geliyor? soruları da beraberinde geldi.

Hatırlanacağı üzere sezon başında Arsene Wenger, Gümüşlük Koyu'ndaki bir balık restoranında Ağanlar Yatçılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Ağan, Cobra Yachitng Kurulu Başkanı Eren Bartu, Fransız şarkıcı Jean Bearch ve David Barry Dein ile birlikte akşam yemeği yedi, hatıra fotoğrafı çektirdi. David Dein'in Fenerbahçe - Başakşehir maçını izlemeye gelmesi akıllarda soru işareti bıraktı.

FENERBAHÇE YÖNETİMİ NE DÜŞÜNÜYOR?

Fenerbahçe yönetimi ve Başkan Ali Koç ise Medipol Başakşehir maçında beraberliğe rağmen oynanan futboldan memnun kalırken, B planı üzerinde de çalışmalarını sürdürüyor. Yönetim Cocu ile yollarını ayırma halinde kariyerli ve kimsenin tartışmayacağı önemli bir ismi takımın başına getirmeyi planlıyor.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri