Ve Aziz Yıldırım'dan Süper Lig'de dengeleri değiştirecek transfer

 FutbolArena - SARI-Lacivertliler transfer için kolları şimdiden sıvadı.  

1
Şampiyonluğu ezeli rakibi G.Saray’a kaptıran ve 4 yıldır kupa hasreti çeken F.Bahçe, ’düşük maliyetli’ yıldızları radarına aldı.
2
Ancak Aziz Yıldırım, seçim süreci bitene kadar beklemede kalmayı düşünüyor. Mali kriterler gözetiminde oyuncu arayışı içinde olan Sarı-Lacivertliler, ince eleyip sık dokuyacak.
3
Geçmiş yıllarda yapılan yüksek maliyetli oyuncu transferleri hem hüsran oldu hem de kulübü uzun yıllar borç ödemeye mahkum etti. Bu sebeple Balotelli ve Badstuber biçilmiş kaftan gibi.
4
Alman savunmacı Holger Badstuber’in Stutgart’la olan sözleşmesi 30 Haziran’da sona eriyor. 29 yaşındaki stoper bu sezon 27 karşılaşmada 2 gol kaydetti. Aynı tarihte de Mario Balotelli’nin Nice kulübüyle olan mukavelesi bitiyor.
5
İki oyuncuya da bonservis ödenmeyecek. Ama dolgun maaş önerisi sunulacak.
6

Bu sezon Fransız ekibinde Lig ve Avrupadahil 35 karşılaşmaya çıkan İtalyan golcü Balotelli, 24 gol 1 asistle oynadı.
7
Uzun süredir santrforlardan yüzü gülmeyen F.Bahçe, Guiza, Emenike ve Van Persie gibi vakalardan sonra, Balotelli ile taraftarının gönlünü hoş etmek istiyor.

Akşam

Futbolarena anasayfasından devam...