Antalyaspor - Fenerbahçe maçı ilk 11'leri

Süper Lig'de haftanın kapanışında Fenerbahçe deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya geliyor.

FutbolArena - Süper Lig'in 7. haftasında Antalyaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Antalya Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Bahattin Şimşek yönetiyor. Antalyaspor Fenerbahçe saat kaçta, Antalyaspor Fenerbahçe hangi kanalda, Antalyaspor Fenerbahçe canlı, Antalyaspor Fenerbahçe yayın gibi aramaların yanıtları haberimizde.

CANLI ANLATIM, ÖNEMLİ ANLAR, GOLLER

20' Fenerbahçe ilk 20 dakikada rakip kaleye 6 şut attı. Antalyaspor'un maçta henüz şutu bulunmuyor.

45' Antalyaspor'da Jahovic, Serdar Aziz'e yaptığı müdahale sonrasında kırmızı kart gördü.

Devre: Antalyaspor 0-0 Fenerbahçe

GOL! Fenerbahçe 1-0 öne geçti. Ozan Tufan 49. dakikada takımını 1-0 öne geçirdi.

GOL! Antalyaspor, 52. dakikada Podolski ile 1-1'lik beraberliği yakaladı.

GOL! Fenerbahçe, Perotti'nin 83. dakikada penaltı golüyle 2-1 önde.


Antalyaspor - Fenerbahçe maçı 11'ler ve maç önü haberleri


Antalyaspor'da maç öncesi teknik direktör Tamer Tuna ile yollar ayrılmıştı. Akdeniz ekibinde yeni teknik direktör henüz netleşmiş değil. Maç öncesinde Sidney Sam ve Amilton cezalı durumda. Fenerbahçe'de ise Mame Thiam, Sadık Çiftpınar ve Ömer Faruk Beyaz kafilede yer almadı. Sakatlığını atlatan Perotti ise Antalya'ya götürüldü.

İLK 11'LER

Antalyaspor: Antalyaspor: Boffin, Veysel, Mert, Kudryashov, Naldo, Nuri Şahin, Bünyamin, Gökdeniz, Podolski, Jahovic, Orgill

Fenerbahçe: Altay, Gökhan Gönül, Tisserand, Serdar Aziz, Caner Erkin, Gustavo, Jose Sosa, Ozan Tufan, Valencia, Pelkas, Samatta

ANTALYASPOR - FENERBAHÇE REKABETİ

Antalyaspor ile Fenerbahçe şimdiye kadar 48 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Fenerbahçe 31 galibiyet alırken, Antalyaspor 8 kez kazandı. 9 maç ise beraberlikle tamamlandı. Sarı lacivertliler 87 gol atarken, Antalyaspor da 41 defa gol sevinci yaşadı.


Antalyaspor - Fenerbahçe maçı saat kaçta?


Antalyaspor ile Fenerbahçe 2 Kasım Pazartesi günü karşı karşıya geliyor. Antalyaspor Fenerbahçe maçı saat 20:00'de başladı ve beIN Sports ekranlarından naklen yayınlanıyor.

beIN Sports canlı şifresiz İZLE (beIN Sports ücretsiz canlı yayın)


beIN Sports şifresiz canlı izle seçeneğine ulaşmak isteyenler için tüm bilgileri derledik. beIN Sports canlı izleme seçeneğine ulaşmanız için öncelikle Digitürk abonesi olmanız gerekiyor. Ardından spor paketlerinden birini alarak beIN Sports canlı yayınına erişebilirsiniz. beIN Sports şifresiz izleme seçeneği şu anda bulunmamakta.

BEIN SPORTS CANLI İZLE

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri