Fenerbahçe'den rest! Serdar Aziz ve Tolgay Arslan...

 FutbolArena - Ara transfer döneminde sessiz kalan ve kadrosuna katacağı oyuncular konusunda çalışmalar sürdüren Fenerbahçe’de bu haftanın hareketli geçmesi bekleniyor.  

1
Sarı-lacivertlilerde ilk hedef ise ezeli rakiplerinin kadro dışı bıraktığı oyuncular.
2
Beşiktaş’ın kamp kadrosuna dahil etmediği Tolgay Arslan ile Galatasaray tarafından kadro dışı bırakılan Serdar Aziz için bekleme politikası izleniyor.
3
Fenerbahçe’nin her konuda anlaşmaya vardığı Serdar Aziz ile Tolgay Arslan kariyerlerine sarı-lacivertli takımda devam etmek istediklerini yöneticilere iletti.
4
Bonservis sorunu çözüldüğü an her iki futbolcu da sarı-lacivertli formayı giyecek. Hem Beşiktaş hem de Galatasaray kadroda düşünmedikleri iki oyuncu için yüksek bonservis bedeli istiyor. F.Bahçe ise iki kulübün istediği bonservis bedelini ödemeye sıcak bakmıyor.
5
Sarı-lacivertli yönetim, gerekirse transferin son gününe kadar bekleyerek, bu transferlerin gerçekleşeceğini düşünüyor. F.Bahçe yönetimi, her iki kulübe de gerekirse transferden vazgeçebileceği mesajını verdi.
6

Yönetim, rakiplerine, "Bu durumda oynatmayacağınız futbolcular için maaş ve alacaklarını ödemeye devam edersiniz" diyerek rest çekti.

Kaynak: Yeni Şafak
7

Futbolarena anasayfasından devam...