Fenerbahçe'de Ali Koç'u şaşırtan Aziz Yıldırım usulü ödeme

FutbolArena - Ali Koç yönetimi ilk iş olarak kulübün mali durumunu net olarak ortaya koymaya çalışıyor. 

1
Bunun için yapılan ilk çalışmalar sonucunda yönetim mevcut mali tablo içinde nasıl ödeme yapıldığını tam olarak çözemedi.

2
Gelirlerin büyük bölümünün temlikli olması sebebiyle kulübün; personel, sporcu maaşları ve borç ödemelerini nasıl yaptığı tam olarak anlaşılamadı.

3 Hep çözdü
Hep çözdü
Ödemelerle ilgili soru işaretlerini ortadan kaldırmak için eski muhasebe yetkililerine danışıldı.

4
Yönetimin görüştüğü kulübün muhasebe yetkilileri ise bu tip kriz durumlarında eski başkan Aziz Yıldırım’ a gittiklerini ve kendisinin bir şekilde sorunlara çözüm bulduğunu ifade etti.

5 İki hafta daha
İki hafta daha
Ali Koç ve ekibi 20 yıllık Aziz Yıldırım yönetiminin ardından kulübü tam olarak anlamaya çalışırken, bunun için görev dağılımı yapıldı.

6
Buna göre oluşturulan gruplarda her bir yönetici tek tek şirketleri incelemeye başladı. Kapsamlı çalışmalarla kulüp bünyesindeki toplam 12 şirketin nasıl faaliyet gösterdiği, artı ve eksi yönleri ortaya çıkarılmaya çalışılıyor.

7
Sarı-lacivertli yöneticiler gerçek anlamda kulübün mali yapısını biraz olsun anlayabilmek için en az iki haftaya ihtiyaç duyduklarını kaydetti.

8
Bu sürenin daha da uzun olabileceği ancak ilk etapta bilgi edinmek için en az iki haftaya ihtiyaç olacağının altı çizildi. (Milliyet)

Futbolarena anasayfasından devam...