Almanya'dan Max Kruse yorumu! "Her açıdan kayıp"

Fenerbahçe'nin yıldızı Max Kruse ile ilgili Alman Teknik Direktör Friedhelm Funkel dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

FutbolArena Dış Haberler - Fenerbahçe'nin sezon başında Werder Bremen'den transfer ettiği Max Kruse ile ilgili Fortuna Düsseldorf Teknik Direktörü Friedhelm Funkel dikkat çeken değerlendirmeler yaptı. Werder Bremen'in şu anda içinde bulunduğu krizin önemli nedenlerinden birinin de Max Kruse'un ayrılığı olduunu belirten Funkel, Alman futbolcunun Bremen için çok önemli olduğunu kaydetti.

"KORUYUCU BİR KALKAN GİBİYDİ"

Bundesliga'da Werder Bremen ile karşılaşacak olan Fortuna Düsseldorf'ta teknik direktör Funkel, maç öncesi basın toplantısında Max Kruse hakkında sorulan soruya yanıt verdi. Funkel, Max Kruse'un Werder Bremen için önemine değinirken, "Takım arkadaşlarına sahip çıkan bir isimdi. Genç futbolcular onun gölgesinde olgunlaştı, takım arkadaşları için medyada da her zaman koruyucu bir kalkan gibiydi. Neredeyse tüm takımın hayatını şekillendiriyordu. Bremen için her anlamda kayıp oldu" dedi.

Werder Bremen bu sezon Bundesliga'da 17 maçta 14 puan toplayabildi ve 17. sırada yer alıyor. Max Kruse bu sezon Fenerbahçe'de forma giydiği 12 lig maçında 2 gol, 6 asistlik performans sergiledi.

Son dakika Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri