Ali Şen: "Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı bitmedi"

Fenerbahçe eski başkanı Ali Şen, TRT Spor'a gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena - Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Ali Şen, sarı lacivertlilerin gündemini, şampiyonluk şansını ve gelecek sezona dair yapması gerekenleri anlattı.

TRT Spor'a konuşan Ali Şen, bu sezon yarışta geride kalmasına rağmen Fenerbahçe'de umudun bitmeyeceğini söyledi ve şu açıklamaları yaptı:

Fenerbahçe lige başladığı zaman mutlaka şampiyon olacağım diye başlıyor. Büyük kulüpler böyle başlar zaten. Fenerbahçe ne yapmalı? Bu sezon şampiyon olamadığı takdirde umutsuzluk göremiyorum. Futbolda ne neticeler gördük. O kapıyı açık tutalım. Kalan 8 maç var. Gelecek sene de Fenerbahçe'de önce borçların altından kalkılabilecek şekilde olması lazım. Şampiyonluğa aç ve muhtaç olduğumuza göre önümüzdeki senenin planlaması şimdiden yapılmalı. Önümüzdeki sene umarım bu başarı sağlanır.

"UMUT KESİLMEZ"

Bu sene kalan maçlar hakkında konuşan Ali Şen, "Fenerbahçe'de umut hiçbir zaman kesilmez. Futbolda olmaz denilen fakat gerçekleşen öyle şeyler gördük ki... Kalan tüm maçları kazanmaya odaklanmalı futbolcular. Zor ama asla bu kapı kapanmamalı." dedi.

Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri