Ali Koç'tan taraftarlara: "İftira atanları unutmayın"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, taraftarlara seslendi ve "Türkiye'nin en çok şampiyon olarak kulübü olarak bu sezon başarılara, şampiyonluklara Fenerbahçe yazdırmak istiyoruz. Taraftarlarımıza sesleniyorum. Her zaman sporcularımızın yanında olun." dedi. 

FutbolArena - Fenerbahçe'nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Fener Alayı Yürüyüşü'ne katılan Başkan Ali Koç açıklamalarda bulundu.

Sevgili Fenerbahçeliler, Türkiye'nin en çok şampiyon olan takımın taraftarları, yokluk, yoksulluk ve imkansızlık içinde kazandıkları zaferlerle bu güzel vatanı ve bağımsızlığımızı veren, bu gurur ve coşkuyu yaşamamıza vesile olan çağdaş medeniyetin tüm imkanlarından yararlanmamızı sağlayan Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, kahraman silah arkadaşlarını anıyoruz.

"ARTIK FABRİKA AYARLARINA DÖNME ZAMANIMIZ GELDİ"

"Yükümüz, sorumluluğumuz çok büyük. Cumhuriyetimizin 100. yılında da kulüp, yönetim, sporcu, personel, taraftar hepimiz bu yükü taşımaktayız. Cumhuriyetimizin 100. yılında bugüne dek Türkiye'nin en çok şampiyon olan kulübü olarak, olimpiyatlara en fazla sporcu göndermiş kulüp olarak, tüm branşlarda ülkemizin bayrağını başarıyla dalgalandırmış spor kulübü olarak, başarıların, şampiyonlukların adını Fenerbahçe'nin renkleriyle yazmak istiyoruz. Artık fabrika ayarlarına dönme zamanı geldi. Hedeflerimiz doğrultusunda Allah yar ve yardımcımız olsun. Bugün burada olan bu kalabalık gösteriyor ki, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında şampiyonluklar en çok da bize yakışacaktır."

"SPORCULARIMIZIN YANINDA OLUN"

"Taraftarlarımıza sesleniyorum. Hepimizin sorumluluğu büyük demiştim. Sporcularımız bu bilinç ve sorumlulukla mücadele edecek. Keza ben ve arkadaşlarımdan da şüpheniz olmasın. Asıl büyük sorumluluk taraftarlarımızındır. Her maç, her karşılaşma, her zorlu yolda, her tökezlemede formamızı taşıyan sporcularımızın yanında olun. "Kafayı bir kaldırdık. İşler bir yolunda gitmeye başladı. Bizimle uğraşanlar, olmayan şeylerle saldıranlar, gazeteci kimliği altında meslek ilkelerini unutup sanki bir takımın medya çalışanları gibi hedef alanlar, iftira atanları unutmayın."

Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri