Ali Koç'tan seçim kararı! 'Yeniden adayım'

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

FutbolArena - Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Süper Lig'in sona ermesiyle birlikte sezonun değerlendirmesi ve başkanlık seçimleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Ali Koç, Haziran ayında yapılacak olan seçimlerde yeniden aday olacağını açıkladı.

"İYİ Kİ FENERBAHÇELİYİM"

"3 Temmuz dönemi gibi çok ağır, taraftarlarımız dışında herkesin bizi yanız bıraktığı bir dönem yaşadık. İyi günde de kötü günde de "İyi ki Fenerbahçeliyim" demekten vazgeçmedim. Çocuklarıma da aynı şeyleri öğretiyorum."

"ZORLU BİR SÜREÇ YAŞIYORUZ"

"Çocukken bir taraftar olan ben, en büyük sevdam olan kulübümüzde hizmet etmekteyim. 2006 yılında yönetim kurulu üyesi oldum, 6 yıl geçirdik. Çok şey yaşadık. 6 yıllık dönemde yöneticilik olarak şampiyonluk sevinci de tattık, son hafta kaçan şampiyonluklar da oldu. Geçtiğimiz mart ayından bu yana çok zorlu bir süreç yaşıyoruz. İnşallah bu durum en kısa sürede sona erer ve eski normallerimize geri döneriz."

"GELECEK SEZON İÇİN KADROMUZ YÜZDE 70 HAZIR"

"Futbolda istediğimiz, arzuladığımız noktalara gelemedik. Özellikle ilk iki seneye göre bu sezon şampiyonluğu böyle kaybettiğimiz için son derece üzgünüz. Derinden yaralandık. Son düdük çalıncaya kadar şampiyonluğu kovalamamıza ve çok yaklaşmamıza rağmen bize sunulan fırsatı değerlendiremedik. Yapılan yatırımlara ve ekilen tohumlara baktığımız zaman sezon içerisinde gösterdiğimiz performansla önümüzdeki sezon için ligin en iddialı takımı olacağımızı söyleyebilirim. Şimdiden kadromuz yüzde 70 hazır. Şampiyonluğu getirecek bir futbol yapılanmamızın olduğunu düşünüyoruz. Yeni sezona çok daha güçlü ve kendimizden emin olarak başlayacağız. Hedefimiz Haziran ayının ilk haftasına kadar tüm sorulara netlik kazandırmak."

"BAŞKANLIĞA YENİDEN ADAYIM"

"3 yıl önce Fenerbahçe başkanlığına seçildim. Bu kulübe katkıda bulunmak bana göre mutlulukların en güzeli. Seçimlerde yeniden aday olduğumu açıklamak istiyorum. Anlayışımız her zaman Fenerbahçe'nin menfaatlerini ön planda tutmak oldu. Fenerbahçe için alacağımız her kararı düşünerek hareket ettik. Biz sadece işimizi yaptık. Finansal anlamda doğru adımlar attık. Bu çalışmaları kesintisiz olarak sürdüreceğiz. Ben Fenerbahçe'ye almaya değil, vermeye geldim. Bu konuda da vicdanımız rahat. 3 yıllık dönemi kendimiz için ders olarak kabul ettik. İkinci dönemimiz çok daha farklı olacaktır. Bu dönemde zaman zaman yapıcı, bazen de insafsız eleştirilere maruz kaldık."

"PERDE ARKASINDA KONUŞMAYIN, ADAY OLUN"

"Biz yönetimi devraldığımızda, eski yönetim devir teslim yapma nezaketini bile göstermedi. Açık çağrıda bulunuyorum. Fenerbahçe'ye katkıda bulunmak istiyorsanız gelin anlatın. Aday olun. Futbolu, basketbolu nasıl yönetceğinizi anlatın. Rekabet Fenerbahçe'ye fayda sağlar. Perde arkasından konuşmayın artık, çıkın ve açık açık konuşun. Benim de anlatacaklarım olacak. Genel Kurulumuzun renkli geçmesini temenni ediyorum. Fenerbahçe'nin tüm mecraları ben dahil, tüm adaylara açıktır."

Son dakika Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri