Ali Koç'tan Fenerbahçe taraftarına Edin Dzeko transferi müjdesi (FB Haberleri)

Fenerbahçe yönetimi, FFP kapsamında 'Fener Ol' kampanyası ile taraftarlarından yardım toplayacak. Yönetim buradan elde edilecek gelir ile yıldız bir golcü almayı hedefliyor.

FutbolArena - UEFA ile yapılan anlaşma doğrultusunda 3 yıllık FFP kıstasında 65 milyon Euro ekside bulunan Fenerbahçe yönetiminden 'Fener Ol' kampanyası gündeme gelmiş ve kampanyanın startı verilmişti. Fenerbahçe yönetimi buradan elde edilecek gelir ile yıldız bir golcü transfer etmek istiyor. Gündeme gelen ilk isim ise Roma'nın Boşnak golcüsü Edin Dzeko.


Fenerbahçe Transfer: Fenerbahçe'den Edin Dzeko transferi


Fenerbahçe yönetimi, sarı lacivertli camiayı bir araya getirmek ve FFP kıstası altında edilen zararın bir kısmını karşılamak amacı ile 'Fener Ol' kampanyasını başlattı. Takvim Gazetesi'nin verdiği habere göre, Ali Koç buradan gelecek gelirin bir kısmını ise transferde kullanmayı hedefliyor.

BU SEZON 32 KARŞILAŞMADA SÜRE ALDI

1 milyar TL gelir bekleyen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç bu sezon yaşanan golcü sıkıntısını Roma'nın Boşnak golcüsü Edin Dzeko ile çözmeyi hedefliyor. 30 yaşında olan yıldız golcü bu sezon Roma ile 32 karşılaşmada 2,543 dakika süre aldı. Dzeko bu süreçte İtalyan ekibine ile 12 gol kaydetti, 8 gol pası verdi.


Fenerbahçe'den Tomasz Kedziora transferi


Önümüzdeki sezonun çalışmalarına şimdiden başlayan Fenerbahçe'de Tomasz Kedziora ismi radara girdi. Milliyet Gazetesi'nin haberine göre, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç geçtiğimiz günlerde bir çok genç oyuncuyu izlemeye aldıklarını açıklarken bu isimlerden birisinin Tomasz Kedziora olduğu ortaya çıktı.

Gelecek sezon sözleşmesi sona erecek olan ve adı Galatasaray ile anılan Şener Özbayraklı'nın yerine bir isim arayan Fenerbahçe'nin gündemine Tomasz Kedziora ismi geldi. Polonya Milli Takım'ı forması da giyen 24 yaşındaki futbolcu bir süredir Ersun Yanal tarafından takip ediliyor. Ersun Yanal'ın istediği Tomasz Kedziora için Fenerbahçe yönetiminin girişimlere başlayacağı belirtildi.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri