Ali Koç'tan Ergin Ataman'a sert sözler: 'İşin arsızlık boyutudur!'

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Anadolu Efes Antrenörü Ergin Ataman hakkında çok sert açıklamalar yaptı. 

FutbolArena - Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Anadolu Efes - CSKA Moskova maçının son dakikalarında Ergin Ataman ile Fenerbahçe taraftarları arasında yaşanan gerilimin ardından çok sert açıklamalarda bulundu.

"ERGİN ATAMAN FAİR PLAY'DEN BAHSEDECEK SON KİŞİDİR"

Ergin Ataman'ın geçmiş vukuatlarına baktığımızda Fair Play'den bahsedecek en son kişidir. Özür beklemesi de işin arsızlık boyutudur.

"BASKETBOLDA TALİHSİZLİKLER YAŞADIK BU SEZON"

Basketbolda talihsizlikler bizi buldu son maçlarda. Buraya gelene kadar rekorla geldik ve iç sahada rekor seriyle geldik. Çok büyük talihsizliker yaşadık. Sakatlıklar yakamızı bırakmadı. Obradovic, oyuncularımızı ve tüm ekibi tebrik ediyorum. İnşallah seneye 6. kez mümkünse bir Türk takımıyla buraya katılmak (mümkünse Anadolu Efes) kupayı almak istiyoruz.

"ERGİN ATAMAN BİLİNÇLİ BİR ŞEKİLDE TRİBÜNLERE 2 KEZ KÜFÜR ETTİ"

Keşke bu olaylar olmasaydı. Ancak olayların da gerçek ve doğru bir şekilde anlatılması gerekiyor. Fenerbahçe taraftarı üçüncülük maçından sonra salonu terk etmedi. Büyük çoğunluğu Anadolu Efes'i destekledi. Desteklemeyenler de köstek olmayıp seslerini çıkarmadılar. Maçın skoru kesinleştikten sonra geçmişte yaşananlardan dolayı Ergin Ataman'a "mola alsana" diye tezahürat yaptı. Zaten işin boyutu burada değişti. Bu tezahüratın üstüne Ergin Ataman 2 kez bilinçli bir şekilde tribünlere dönerek çok ağır küfürler etmiştir.

"ERGİN ATAMAN İŞİNE BAKSIN, SPOR ADAMI OLSUN"

Öyle tipler vardır ki, camialar arasındaki olayları dengeleri, olayları ve hassasiyetleri kullanarak gerginlik yaratmak, bunun rekabeti bir parçası avantaj olarak görürler. Kendileri için de mağduriyet yaratmaya çalışırlar. Ne yazık ki Ergin Ataman bu tanıma girmektedir. İşine baksın, spor adamı olsun. Bizim Anadolu Efes ile hiçbir sıkıntımız yok. Anadolu Efes gibi bir kulüple bu hoca yüzünden böyle sıkıntılar yaşanmasına üzülüyorum.

Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri