Sonda Dakika Transfer Haberleri (26 Mayıs 2018)

FutbolArena - Türkiye ve Avrupa’dan son dakika transfer iddialarını sizler için bir araya getirdik. Son dakika transfer haberleri burada.

1
Orta sahaya mutlaka takviye yapacak olan Galatasaray’ın son dönem gözdelerinden biri de Nuri Şahin.

Borussia Dortmund ile 1 yıllık daha mukavelesi bulunan 29 yaşındaki oyuncuyu, milli takımdan hocası Fatih Terim’in çok istediği öğrenildi (Fanatik)
2
Ferreyra’ya Fenerbahçe ve Galatasaray’dan sonra Beşiktaş, Anderlecht, Espanyol ve CSKA Moskova da teklifte bulundu. Beşiktaş’ın 4 yıl için 9 milyon Euro teklif ettiği iddia edilirken, Fenerbahçe’nin teklifinin daha yüksek olduğu öğrenildi. Benfica ise teklif yapmaktan vazgeçti. (Takvim)
3
35 yaşındaki yıldız futbolcu Yaya Toure’nin Galatasaray’a önerilmesi, Sarı-Kırmızılılar tarafından olumlu karşılandı. Tecrübeli oyuncunun, Cim Bom’da ikinci Drogba etkisini yaratabileceği düşünülüyor. (Fanatik)
4
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’in, Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu’nu telefonla arayarak, "Fatih hoca Emre Akbaba’yı çok istiyor. Lütfen seçim bitene kadar oyuncunuzu satmayın" dediği öğrenildi. (Fanatik)
5
Beşiktaş yeni sezon öncesi ilk transferini gerçekleştirdi.

Siyah beyazlılar, TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor’un 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Dorukhan Toközile 3 yıllık sözleşme imzaladı. (NTV)
6
Aziz Yıldırım Yönetimi’nin, Volkan’la ilk teması kurduğu öğrenildi. Yıldırım’ın seçilmesi halinde, başarılı kaleciye 2 yıllık yeni sözleşme teklif edileceği belirtildi. Sezona kötü başlayan Volkan, sonradan toparlanmış ve önemli kurtarışlarla takımını yarışta tutmuştu. (Fanatik)
7
Galatasaray, Emre Mor ile prensipte anlaştı. (Fotomaç)
8
Beşiktaş, Enes Ünal’ı kiralamak için harekete geçecek. (Sabah)
9
Chelsea, teknik direktör Maurizio Sarri ile 2 yıllık anlaşma sağladı. (Mirror)
10
Trabzonspor Genel Koordinatörü Özkan Sümer: "Tamer Tuna ile görüştük. Bize ılımlı yaklaştı. Ancak ortada bitmiş ve net bir durum yok."
11
Kenan Karaman: "Türkiye’den transfer teklifi aldım. Takımın ismini vermek istemiyorum. Türkiye’de büyük takımlarda oynamak ayrı bir duygu ama henüz Bundesliga’daki hedeflerime ulaşmadığım için bu teklifi kabul etmedim."
12
Beşiktaş, Roma forması giyen Gerson’u kiralamak istiyor.
13
Manchester United, Fellaini’nin yerine düşündüğü Fabian Ruiz için Real Betis’e 30 milyon Euro teklif edecek. (Team Talk)
14
Manchester City, Napoli forması giyen Jorginho için 45 milyon Euro teklif etti. (Corriere del Mezzogiorno)
15
Fenerbahçe’de yabancı sınırı nedeniyle ligin son haftalarında forma şansı bulamayan Mauricio Isla, Türkiye’de mutlu ve ayrılmayı düşünmüyor.
16
Manchester United Menajeri Jose Mourinho, Fred için 53 milyon Poundluk anlaşmanın imza aşamasında olduğunu söyledi. (Mirror)
17
Javier Hernandez: "West Ham’da kalıp kalmayacağımı göreceğiz. Şu anda aklım tamamen Dünya Kupası’nda."
18
Michy Batshuayi: "Chelsea’de sürekli oynayamıyorum. Dortmund’da beni çok iyi karşıladılar. Geleceğimle ilgili kararı Dünya Kupası’ndan sonra vereceğim."
19
Chelsea, teknik direktör Maurizio Sarri ile 2 yıllık anlaşma sağladı. (Mirror)

Futbolarena anasayfasından devam...