Ali Koç'tan Ali Palabıyık'a sert tepki! "Kadıköy'e gelemez!"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Türk hakemliği iflas etmiştir ve acil bir şekilde yabancı VAR hakemi getirilmelidir." dedi ve Ali Palabıyık hakkında "Bir daha biz yönetimdeyken bizim stadımıza giremez." ifadelerini kullandı. 

FutbolArena - Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile yaptığı görüşmenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Adana Demirspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili konuşan Ali Koç, "Sivasspor-Galatasaray maçında yaşananlar, dün Adana Demirspor-Fenerbahçe maçında yaşananlar, hakemlik müessesesinin belgesidir. Herkes dün gece yaşananları gördük. Türk hakemlerle bu işin gitmeyeceği ortada. Acil bir şekilde Türk futboluna yabancı VAR hakemleri getirilmeli. Bunu söylemek kolay. TFF'nin iyi niyetli çabası olduğunu biliyorum ama ısrar etmekte fayda var. Yunanistan, Suudi Arabistan yabancı hakem getiriyorsa biz de bunu yapabiliriz."dedi.

Ali Koç ayrıca, "Akıllardan silinmeyecek fahiş hatalar ne hikmetse bir takımın aleyhine, başka bir takımın lehine işlemektedir. Kimin puanları gidiyor? Kimlere avantaj sağlanıyor? Sivas maçından 3 puan. Dün 2 puan. Nasıl olacak bu iş?" dedi ve Yüksek Divan Kurulu'nda daha detaylı açıklamalarda bulunacaklarını belirtti.

Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri