Ali Koç'tan Alex de Souza'ya sürpriz teklif (Fenerbahçe Haberleri)

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelen Alex de Souza'ya yaptığı teklifle ilgili iddia ortaya atıldı.

FutbolArena - Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, geçtiğimiz gün Türkiye'ye gelerek kulübü ziyaret eden Alex de Souza ile özel bir görüşme gerçekleştirdi. Ali Koç'un taraftarların sevgilisi olan Alex de Souza'ya sürpriz bir teklifte bulunduğu iddia edildi. Alex'in kulüpte görev almasını isteyen Ali Koç, Brezilyalı spor adamına futbol direktörlüğü teklifinde bulundu.

Fenerbahçe Haberleri: Alex, Fenerbahçe'de çalışacak mı?


Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Alex, geçtiğimiz günlerde Türkiye ziyaretinde Fenerbahçe Kulübünü de ziyaret etmişti. Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Alex'e futbol direktörlüğü görevini teklif ettiği öğrenildi. Alex'in bu teklif karşısında çok duygulandığı ve sevindiği belirtildi. Brezilyalı futbol adamının, ailesiyle görüşme yaptıktan sonra kararını bildireceği kaydedildi.

COMOLLI GÖREVİNE DEVAM EDECEK

Sarı lacivertlilerde Alex'in Futbol Direktörlüğü görevine getirilmesine rağmen Sportif Direktör Damien Comolli'nin görevine devam edeceği ifade edildi. Alex'in futbolcu izleme ve yönetimle takım arasında köprü görevi yapmasının istendiği ve transfer görüşmelerinde Comolli'nin yine etkin rol oynayacağı vurgulandı.

Alex de Souza'nın Fenerbahçe açıklaması


Alex de Souza, Instagram hesabından yayınladığı mesajda şu ifadeleri kullandı:

"Bana birçok insan Başkan Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman hakkında soru sordu... Onlara karşı hiç bir kötü düşüncem yok... Beraber geçirdiğimiz güzel şeyleri tutuyorum içimde. Aykut Kocaman'a futbol antrenörlüğü yaşamında ve aile hayatında başarı ve mutluluklar diliyorum. Aynı sağlık ve mutluluk dileklerini Başkan Aziz Yıldırım için de sunuyorum...

"NEGATİF HİSLERİM SIFIRLANDI"

"İçimde düne kadar negatif his kırıntıları kaldıysa bile dün Şükrü Saraçoğlu stadına girip taraftar gibi maçı izleyince sıfırlandı. Başkan Ali Koç'a bana olan misafirperverliği ve ettiğimiz sohbet için çok teşekkür ederim. Brezilya'ya yeni bir top hediye edilmiş bir çocuk neşesiyle dönüyorum. Türk halkına bana olan sevgilerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum."

FENERBAHÇE - KONYASPOR MAÇI SONRASI DEĞERLENDİRMELER



"ALEX'E DÜŞMAN DEĞİLİM! ALEX'LE RAKİP DE DEĞİLİZ"

Atiker Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman ise maç sonu açıklamasında, "Alex, çatır çatır oynayan iki takımı izledi. Ben Alex'le düşman değilim. Alex'le rakip de değilim. Çok sıkıntılı dönemde biz onunla kader birliği yaptık. Aynı dönemlerden büyük bir dayanışmayla geçtik. Bizi karşı karşıya getiriyorlar ve Fenerbahçeliler de hala bu tuzağa düşüyor." ifadelerini kullandı.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri