Ali Koç: "Artık mucize değil"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Başakşehir maçının ardından açıklamalarda bulundu.  

FutbolArena - Fenerbahçe, Süper Lig 35. haftasında deplasmanda Başakşehir'i 2-1 mağlup etti.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"COVİD-19'DA HERKES DİKKATLİ OLMALI"

Çok şükür. Hafif atlattık Covid-19'u. Herkes dikkatli olsun. Benim hastalığım sürecinde yanımda olan herkese, arayıp soranlara çok teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar. Kulübümüz birkaç haftadır virüsle yoğun şekilde boğuşuyor.

"GİDİŞATTAN ÇOK MEMNUNUZ"

Maça gelirsek. Arkadaşlarımı canı gönülden kutluyorum. BAY haftasından önceki haftada önemli bir maçtı. Başakşehir, geçen senenin şampiyonu. Onlar da talihsiz sezonu yaşıyor. İyi top oynuyorlar ama karşılığını alamıyorlar. Mutlu olan biz olduk. 7 haftada her şey olabilir. 10 senede 3 kez son haftada şampiyonluk kaybettik. Son dakikaya kadar her şeyin değişebileceğini biliyoruz. İnanmaya devam edeceğiz. Bir hava yakaladık, hava değişti. Şu anki gidişattan, futboldan ve sonuçlardan son derece memnunuz.

"HAKEM VE VAR'DA EN ÇOK VAKA YAŞAYAN KULÜBÜZ"

"Yeni Malatyaspor tüm yorumcular pozisyona penaltı dedi. Biz bir şey söylemedik. Süper Lig'de herkes hakem ve VAR'dan memnun değil. Hakem ve VAR'da en çok vaka yaşayan kulübüz. En az şikayet eden kulüplerin de başında geliyoruz.

"EROL HOCA'NIN DA ÇOK EMEĞİ VAR"

Erol hoca'nın çok emeği var. Erol hocaya inandık. Erol hoca ile başladık sezona. Bir noktaya geldiğimizde kan değişikliğine ihtiyaç olduğuna karar verdik. Buraya kadar bizi Erol hoca getirdi. Onun da çok emeği var. Daha önce olabilir miydi? Birkaç kötü süreç yaşadık. Ancak her kötü süreçte hoca değişmez. nanıyoruz. Birkaç hafta evvel mucizelere inanmak diye ifade edebilirdik ama mucize demeye gerek yok. Her takım puan kaybedecektir, biz de dahil. Her şey olabilir. Güzel bir kimya yakaladık. Emre hoca da iyi gidiyor. Futbolcular ona inanıyor. Yarışta her şey olabilir. Birkaç hafta önce mucizeden söz ediyorduk ama artık mucize değil."

Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri