Ali Koç açıkladı! '3 ya da 4 transfer yapacağız'

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu'nda transfer açıklamalarında bulundu.

FutbolArena - Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde düzenlenen Yüksek Divan Kurulu'nda kulüp başkanı Ali Koç açıklamalarda bulundu.

"250 BİN AĞAÇ DİKME SÖZÜ VERİYORUZ"

"Cumhuriyet tarihinde görülmemiş bir yangın olayıyla karşı karşıyayız. Canımız çok sıkkın. Bunlar içimizi dağlıyor. Görüntüleri yüreğimiz kaldırmıyor. Tüm Fenerbahçe camiası olarak 250 bin ağaç dikme sözü veriyoruz."

"TRANSFER SESSİZLİĞİ SİZİ ÜRKÜTMESİN"

"Tanıdık bir ismi göreve getirdik. Vitor Pereira seçiminden dolayı içim çok rahat. İnanın Bielsa'yı da getirsek, bu adam hayatında kupa kazanmamış diyeceklerdi. Hocamız bize verdiği raporlarda gidecek oyuncuları belirledi. Bazıları kamuoyunda biliniyor. Paylaşıldı. Paylaşılmayan isimler için görüşmeleri yapacağız. İçinde bulunduğumuz transfer sessizliği sizi ürkütmesin. Bunlar bilinçli atılan adımlar."

"BOUPENDZA VE VEDAT MURIQI İLE GÖRÜŞMEDİK"

"Hocamız nerelere ihtiyaç olduğunu belirledi. 3 ya da 4 transfer yapacağız. 3 kesin. Direkt 11'e katkı sağlayacak transferler istiyor. Boupendza ile bir kere bile görüşmedik. Zannedersiniz eli kulağında, yarın gelecek. Vedat Muriqi 2 gün tatile geliyor. Fenerbahçe'ye transfer olmaya geldi diyorlar. Yok. Vedat kulübüyle devam ediyor. Bizden bir şey gelene kadar çıkan hiçbir şeye inanmayın."

"ALLAH'IN İZNİYLE ŞAMPİYON OLACAĞIZ"

Fenerbahçe'nin 7 yıl şampiyonluktan uzak kalması bizim ve takımın üstünde büyük bir baskı oluşturuyor. Biz bu baskıyı, bu sene sinerjiye çevirmeliyiz. Futbolun rengini sarı laciverte boyamalıyız. Allah'ın izniyle bu sene şampiyon olacağız. Taraftarımız olumsuz durumlarda paniğe ve endişeye kapılmasın. En düşük anlarımızda size ihtiyacımız var."

"NİHAT ÖZDEMİR VE YÖNETİMİ TUTUMUNU DEĞİŞTİRMEZSE HER ORTAMDA KAPIŞMAYA HAZIRIZ"

"Yayıncı kuruluş, yabancı kuralı, finansal anlamda atılması gereken adımlar, hep birlikte ortak akılla çözüme kavuşsun diye mücadele verirken, en önemli paydaşımız olan TFF ve onun başkanı Nihat Özdemir'in duruşu ve söylemleri şaşkınlık ve endişe vericidir. Sayın Özdemir size sesleniyorum. Konu Ali Koç değildir. Bize ve şahsıma karşı pek çok kez yaptığınız gibi, konuyu kişiselleştirip, odağı bu noktaya çekmeyin. Artık gerçekleri görün. Büyük resmi görün. Sizden ricam kulüpler ne diyor, kulak verin. Aynı gemide olduğunuzu bilin. Sizin ana noktanız ligler ve futbol kulüpleridir. Biz sorunlar açısından Fenerbahçe olarak sizlerle işbirliği yapmaya her zaman hazırız. Ama bu garip tutumunuzu değiştirmediğiniz sürece, sizlerle her yerde ve her ortamda kapışmaya hazırız. Bunu bilmenizi istiyoruz."

"KAPASİTEYİ %100 YAPALIM, AŞI OLMAYAN STADA ALINMASIN"

"Taraftarlarımız özlemişler. Bu sene yüzde 50 kapasite ile başlayacağız. Taraftarımızın birikmiş coşkusuyla sıkışmış maçları alacağımıza inancım tam. Bir önerim var. Bence stadyum kapasitelerini %100 yapalım. Aşı olmayanları stadyuma almayalım."

"OBRADOVIC'İN TAKIMIYLA KARŞILAŞACAĞIZ"

"Fenerbahçe Beko'nun yeni hocasıyla imzalar atıldı. Sertaç Bey birazdan kendisi açıklar. 11-12 Eylül'de hazırlık turnuvamız var. Obradovic ve takımı da gelecek. Partizan, Monaco ve UNICS Kazan ile oynayacağız."

FENERBAHÇE'NİN YENİ KOÇU AÇIKLANDI

Fenerbahçe Beko, Sırp başantrenör Alesandar Djordjevic'in takımın başına getirildiğini açıkladı. Açıklamada, "Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, başantrenörlük görevi için Sırp çalıştırıcı Aleksandar Djordjevic ile üç yıllık anlaşmaya varmıştır." denildi.

Son dakika Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri