Advocaat'tan Karabükspor - Fenerbahçe maçında Robin van Persie kararı

Dick Advocaat, Karabükspor - Fenerbahçe maçında Fernandao'nun yokluğunda Robin van Persie'yi sahaya sürdü. Van Persie ligde aylar sonra ilk 11'de yer aldı.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'in 26. hafta maçında Kardemir Karabükspor deplasmanına çıkan Fenerbahçe'nin ilk 11'i belli oldu.

Fenerbahçe'nin Karabükspor maçı 11'i


Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Karabükspor karşısında sakatlıkları devam eden Uygar Mert Zeybek ve Fernandao'dan yararlanamadı. Karabükspor'da ise Kerim Zengin sakatlığı nedeniyle forma giyemedi.

İSMAİL KÖYBAŞI YİNE YEDEK KULÜBESİNDE

Sakatlığını atlatan Volkan Demirel'e yedek kulübesinde yer veren Advocaat, kaleyi Brezilyalı file bekçisi Fabiano'ya emanet etti. Stoper ikilisimi Martin Skrtel ve Simon Kjaer'den oluşturan Hollandalı çalıştırıcı, sağ bekte Van der Wiel, sol bekte ise Hasan Ali Kaldırım'ı tercih etti.

VAN PERSİE AYLAR SONRA 11'E DÖNDÜ

Orta sahada Mehmet Topal ve Josef de Souza'nın önünde Alper Potuk'a forma verildi. Kanatlarda Jeremain Lens ve Aatıf Chahechouhe'yu sahaya süren Advocat'ın gol silahı ise Robin van Persie oldu.

Robin van Persie, Süper Lig'de en son 19 Aralık 2016'da oynanan Gençlerbirliği maçına ilk 11'de çıkmıştı. 20 Kasım'daki Galatasaray derbisinden bu yana ligde gol atamayan Hollandalı yıldız, 18 maçta 6 gol üretti.

Fenerbahçe'nin 11'i: Fabiano, Van der Wiel, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali, Josef, Mehmet Topal, Aatif, Lens, Alper Potuk, Van Persie

Fenerbahçe'nin yedekleri: Ertuğrul, Şener, İsmail, Neustadter, Ozan, Volkan Şen, Sow

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri