Erman Toroğlu'ndan tepki: "Lan niye niye?"

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig 33. haftada Fenerbahçe, Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından A Spor’da mücadeleyi değerlendiren Erman Toroğlu çarpıcı yorumlarda bulundu.  

1
"KULÜPLER O PARALARI BANA VERSE BEN DE ALIRIM"

"Kulüplerin verdiği paralardan bahsediyorsunuz da. Futbolcuların ne kabahati var abi? Bu paraları kimler veriyor? Bu kulüpler nasıl battı? Bana verseler ben de alırım.
2
Hülle falan yapıyorlar mı dışarıya para getirin dolaylı yoldan diye. X futbolcuyu 10-15 milyon euro’ya satıp topçu almaya mı kalkıyorlar acaba? Merak ediyorum."
3
"UEFA DA BU İŞİN İÇİNDE"

"UEFA’nın bu işin içinde olmadığını kimse bana inandıramaz. UEFA bu işin içinde olmadan yapamazsın. Şimdi ben size bir şey söyleyeceğim. Futbolu bırakın.
4
Dünyayı alın elinize. Polis teşkilatlarını alın. Birçok ülke... Polisin haberi olmadan ülkenizde bir şey yapma şansın var mı? Polis bazılarını görür, bazılarını görmez onu bilmem. Ancak bu dünya ülkeleri için geçerli."

5
"EMENİKE ÇALIŞTI NİYE ÇIKARIYORSUN?"

"Emenike hiç olmazsa çalıştı adam. Lan niye çalışan adamı çıkarıyorsun. Van Persie gezdi, Sow gezdi. Fenerbahçe’yi görmedim ben. Vakit geçtikçe Trabzon daha ayakta kalktı.
6
Demek ki Trabzon daha iyi çalışmış. Fenerbahçe gittikçe düştü oyundan. Antrenörün gideceği belli olduğu zaman futbolcu serer. Ancak Trabzon yere sağlam basıyor.

Futbolarena anasayfasından devam...