Emenike'ye talip olduklarını resmen açıkladılar

FutbolArena Dış Haberler - Fenerbahçe’de bu sezon bekleneni veremeyen futbolcuların başında gelen Emenike’de sıcak gelişmeler yaşanıyor.

1
Ligin ilk yarısında kadro dışı bırakılan Emenike’nin önümüzdeki sezon sarı lacivertlilerde kalıp kalmayacağı merak konusu.
2
Fenerbahçe kulübü bir yandan Emenike’ye teklif gelmesini beklerken, Ocak ayında Nijeryalı futbolcuyla ismi anılan kulüplerin başında gelen Lokomotiv Moskova’dan son dakika açıklaması geldi.
3
Rusya Kupası’nı kazanarak önümüzdeki sezon Avrupa Ligi’nde mücaadele etmeye hak kazanan Lokomotiv Moskova yeni sezonda forvet hattını güçlendirmenin planlarını yapıyor. FutbolArena editörlerinin hazırladığı haberde Ocak ayında Krasnodar’dan Ari’yi kiralayarak bu sorunu çözen Lokomotiv Moskova’da, yönetim eğer Brezilyalı golcünün bonservisi alamadığı takdirde Emenike’ye yönelecek.
4 HER ŞEY ÜCRETE BAĞLI
Lokomotiv Moskova kulübü yeni sezon öncesi UEFA’nın mali fair play kriterlerini yerine getirmesinin ardından transferde kolları sıvadı.
5
Daha önce gündeme gelen Emenike transferiyle ilgili konuşan yöneticiler, "Seçeneklere bakıyoruz. Yeni sezonda forvet hattını güçlendirmek ilk hedefimiz. Eğer Ari konusunda Krasnodar ile anlaşamazsak Emenike’ye yönelebilriiz ama burada her şey ücrete bağlı. Emenike listemizde ama uçuk rakamlar veremeyiz." şeklinde konuşuldu.
6

Futbolarena anasayfasından devam...