Abdullah Avcı, Fenerbahçe'yi en çok yenen hoca oldu

Medipol Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı, son 4 sezonda Fenerbahçe'yi Süper Lig'de en fazla mağlup eden teknik direktör ünvanını kazandı.

FutbolArena - Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Medipol Başakşehir'e 2-1 mağlup oldu. Abdullah Avcı yönetiminde liderliğini sürdüren Medipol Başakşehir, şampiyonluk yarışında farkı maç fazlasıyla 11'e yükseltti. Fenerbahçe'nin bileğini bir kez daha büken Abdullah Avcı, Süper Lig kariyerine damga vuracak bir ünvan elde etti.

Abdullah Avcı, Fenerbahçe'yi kaç kez yendi?


Opta verilerine göre 2015-16 sezonundan bu yana Süper Lig'de Fenerbahçe'yi en fazla yenen teknik direktör Abdullah Avcı oldu. Son 4 sezonda Fenerbahçe'yi Medipol Başakşehir ile 4 kez mağlup etmeyi başaran Abdullah Avcı, 8 maçın yalnızca 2'sinde yenildi.

BAŞAKŞEHİR - FENERBAHÇE MAÇ SONU DEĞERLENDİRMELERİ


Kulübeden en fazla katkı alan takım olmasıyla öne çıkan Medipol Başakşehir, bu alanda sezonun Beşiktaş ile beraber en iyisi oldu. Başakşehir ve Beşiktaş sonradan oyuna giren oyuncularından 7 gol katkısı aldı.

FENERBAHÇE'YE DEPLASMAN KABUS OLDU

Deplasman kabusu yaşayan Fenerbahçe, bu sezon Süper Lig dış saha galibiyeti sayısında sadece BB Erzurumspor'u geçebildi. BB Erzurumspor'un deplasman galibiyeti bulunmazken, Fenerbahçe konuk olduğu maçların yalnızca 1'ini kazandı.

Attamah'ın hatasında gelen golle üstünlüğünü kaybeden Medipol Başakşehir, sonrasında yeniden öne geçerek karşılaşmayı kazandı. Başakşehir, Fenerbahçe ile oynadığı son 4 Süper Lig maçının 3'ünde gole sebep olan hata yapmasıyla dikkat çekti.

Öte yandan maçtaki ilk golü kaydeden Robinho bu sezon Fenerbahçe'ye Süper Lig'de gol atan ilk Brezilyalı oldu. Fenerbahçeen son yine Robinho'dan 2018'de Sivasspor formasıyla gol yemişti.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri