İşte Fenerbahçe'yi baştan yaratacak isim belli oldu
FutbolArena - Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım bir kez daha alt yapı hamlesi yapmak için kolları sıvadı…
1

Barcelona ile Ali Koç’un yakın bağları olduğunu bildiği için rotasını alt yapı cenneti olarak bilinen Hollanda’ya çevirdi.
2

Daha önce ülke futbolunun en iyi alt yapı hocası olarak bilinen Joop Lensen’i getiren Aziz Yıldırım’a yaptığı araştırmalar sırasında pek çok isim önerildi.
3

Bunlardan birisi de Galatasaray’da bir dönem teknik direktörlük yapan Jan Olde Riekerink’te vardı. Yaklaşık 7 aylık bir araştırmanın sonucunda belirlenen isimse Kees van Wonderen oldu.
4

Daha önce Hollanda U-17 ve ve şimdi de U-18 milli takımlarını çalıştıran van Wonderen ile Dirk Kuyt vasıtasıyla temas kuruldu. van Wonderen’e tüm alt yapı teslim edileceği ve hiç kimsenin işine karışmayacağı sözü verildi.
5
