Flaş! Aziz Yıldırım'ın yeni transferleri çok konuşulacak

 FutbolArena - Fenerbahçe’de Acıbadem ile yapılan anlaşma ile ilgili onlarca iddia ortaya atılmasına rağmen yönetim herhangi bir rakam açıklamıyor.  

1
2.5 yıl için 8.5 milyon Euro diyen de var, 6 yıl için 36 milyon Dolar diyen de var. 1992 yılında 1907 Derneği’nin kuruluşunda beraber imza koyduğu Selim Koray’ın iknası ile Mehmet Ali Aydınlar’la aynı noktada buluşan Aziz Yıldırım ise Mayıs ayında yapılacak seçimde stratejisini belirledi.
2
Şu anki yönetimde mali anlamda elini taşın altına sokan herhangi bir isim bulunmaması nedeniyle Başkan, herkesi hayrete düşürecek bir yönetim kurulu hazırlıyor.
3
Bu yönetim kurulunda herkesi hayretlere düşürecek Hamdi Akın ismi dışında Aydınlar’la kendisini barıştıran Koray İnşaat’ın patronu Selim Koray,Tanrıverdi Holding’in sahibi Recep Tanrıverdi, Torunlar İnşaat’ın sahibi Mehmet Torun, Ekşioğlu Holding’in patronu Dursun Ekşioğlu, Seba İnşaat’ın varisi Engin Keçeli, Ant Yapı’nın patronu Mehmet Okay, Güral Holding’in önemli isimlerinden Erkan Güral gibi isimlerin olacağı konuşuluyor.
4
Yıldırım’ın yönetim kuruluna alacağı her isimden 2 milyon Euro bağışlaması konusunda taahhüt topladığı bildirildi.
5
Aziz Yıldırım’ın "patronlar kulübü" şeklinde kurmaya hazırlandığı yönetim kuruluna davet ettiği isimlerin de bazı istekleri var… Bunlardan birisi Mahmut Uslu, Ömer Temellli ve Ali Yıldırım gibi isimlerin kendileriyle beraber çalışmaması.
6
Yıldırım’ın yeni dönemde şimdiki yönetimden sadece Şekip Mosturoğlu ile devam edeceği, İlhan Ekşioğlu’na dahi yeni dönemde görev vermeyi düşünmediği ise gelen bilgiler arasında.

Fotospor

Futbolarena anasayfasından devam...