Fenerbahçe İdari Menajeri Volkan Ballı: "Herkese VAR, bize YOK"

Fenerbahçe İdari Menajeri Volkan Ballı, Ankaragücü'nün attığı ilk golden önceki Sedat Ağçay'ın pozisyonuna tepki gösterdi.

FutbolArena - Süper Lig'in 22. haftasında Ankaragücü deplasmanında 2-1 mağlup olan Fenerbahçe'de VAR isyanı devam ediyor. Fenerbahçe İdari Menajeri Volkan Ballı sosyal medyadan Sedat Ağçay'ın pozisyonunu paylaşarak "Herkese VAR, bize YOK" ifadesine yer verdi.

Ankaragücü'nün Fenerbahçe'ye attığı ilk golden önce elle oynama var mı?


Fenerbahçe'nin Ankaragücü maçında yediği ilk gol, sarı lacivertli camianın tepkisini çekti. VAR incelemesinde pozisyonun ofsayt olmadığına hükmedilirken, Fenerbahçe cephesi bu golden önce Sedat Ağçay'ın topu elle kontrol ettiği yönünde itirazlarda bulundu.

VOLKAN BALLI: "HERKESE VAR, BİZE YOK"

Sosyal medyadan paylaşım yapan Fenerbahçe İdari Menajeri Volkan Ballı pozisyon hakkında "Adaletin olmadığı yerde haksızlık baş gösterir. Herkese VAR bize YOK! Vicdanlar sızlamamaya devam ediyor" ifadelerini kullandı.

ERSUN YANAL: "BAŞKANIMIZI YALNIZ BIRAKMAK İSTEMİYORUM"

Öte yandan Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal maç sonu istifa sinyali verirken, "Bu sezonda önemli ve zorlu bir süreçten geçiyoruz. Tartışılmaz zorlu sürecin içinde başkanımız ve yönetimimizi yalnız bırakmak istemiyorum. Sonuna kadar mücadeleye devam etme görüşündeyim. Fenerbahçe'nin menfaatleri ve çıkarları neyi gerektiriyorsa, bundan kaçınmadan sonuna kadar arkasında dururum." açıklamasını yaptı.

Son dakika Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER