Fenerbahçe - Csikszereda hazırlık maçı canlı yayın (Fenerbahçe Csikszereda maçı hangi kanalda?)

Fenerbahçe, Vitor Pereira yönetimindeki ilk hazırlık maçında Csikszereda karşısına 3-4-3 dizilişiyle sahaya çıktı.

Fenerbahçe, Topuk Yaylası kampında Vitor Pereira idaresindeki ilk hazırlık maçında Romanya 2. Lig ekibi Csikszereda ile karşılaştı. TRT Spor muhabiri Kenan Pamuk, "Fenerbahçe, Vitor Pereira yönetimindeki ilk hazırlık maçında 3-4-3 dizilişiyle sahaya çıkıyor." açıklamasında bulundu. Fenerbahçe - Csikszereda hazırlık maçı öncesi FB TV ve Fenerbahçe Youtube araştırmaların detayları haberimizde.

FENERBAHÇE'NİN CSIKSEREDA MAÇI İLK 11'İ

Fenerbahçe, Pereira ile ilk hazırlık maçına 3-4-3 formatında ve şu ilk 11 ile çıktı: Berke, Nazım, Lemos, Sadık, Caulker, Ferdi, Sosa, Mert Hakan, Sinan, Thiam, Ademi

Kenan Pamuk aynı zamanda maç hakkında, "Milli takımlarından dönen futbolcular dışında ikinci yarı diğer birçok oyuncu da oynayacak büyük ihtimal. İlk yarı - ikinci yarıda yedek - as kadro ayrımı da yok. Hoca yaptıracağı birçok hazırlık maçının ilkinde. Birçok denemeler olacaktır. Çok anlam yüklememek lazım." açıklamasını yaptı.

FENERBAHÇE'NİN CSIKSEREDA MAÇI YAYIN VAR MI?

Fenerbahçe - Csikszereda hazırlık maçının canlı yayını bulunmuyor. Fenerbahçe - Csikszereda hazırlık maçı FB TV ya da Fenerbahçe Youtube kanalından yayınlanmıyor. Karşılaşma aynı zamanda pandemi koşulları nedeniyle seyirciye kapılı oynanıyor. Özet görüntülerinin maç sonu Fenerbahçe Youtube kanalından yayınlanması bekleniyor.

FENERBAHÇE YOUTUBE İÇİN TIKLAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER