Fenerbahçe - Atiker Konyaspor canlı izle, Fenerbahçe - Atiker Konyaspor şifresiz izle (Fenerbahçe - Atiker Konyaspor beIN Sports canlı ve şifresiz İZLE)

Fenerbahçe - Atiker Konyaspor maçını canlı ve şifresiz izlemek için gerekli olan bilgiler haberimizde. Fenerbahçe - Atiker Konyaspor maçı saat 19:00'da beIN Sports'tan yayınlanacak. İşte Fenerbahçe - Atiker Konyaspor maçı canlı yayın bilgileri. 

FutbolArena - Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig 22. haftasında sahasında Atiker Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe - Atiker Konyaspor maçı saat 19:00'da başlayacak. Fenerbahçe - Atiker Konyaspor maçı 11'leri belli oldu. Fenerbahçe - Atiker Konyaspor saat 19:00'dan itibaren beIN Sports'tan naklen yayınlanacak. Fenerbahçe - Atiker Konyaspor maçını canlı ve şifresiz izlemek için Fenerbahçe - Atiker Konyaspor maçına dair tüm bilgiler haberimizde.


Fenerbahçe - Atiker Konyaspor maçı 11'leri


Fenerbahçe: Volkan Demirel, Dirar, Skrtel, Sadık, Hasan Ali, Mehmet Topal, Jailson, Valbuena, Moses, Zajc, Slimani

Atiker Konyaspor: Serkan, Skubic, Ali Turan, Filipovic, Zuta, Volkan, Jevtovic, Traore, Milosevic, Fofana, Jahovic

Fenerbahçe - Atiker Konyaspor Süper Lig Puan Durumu


Öte yandan Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak olan Atiker Konyaspor, hakem kararları ile ilgili yapılan tartışmalar hakkında açıklama yaptı. Yeşil beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Fenerbahçe cephesinden hafta boyunca yapılan hakem açıklamalarının maça tesir etmemesi istendi. Açıklamada, "Bizim ne Fenerbahçe Kulübü ile ne taraftarıyla, ne müsabakanın hakemiyle ne de bu sistemin diğer unsurlarıyla herhangi bir problemimiz yok. Sadece bu gelişmeler neticesinde adalet kavramının sözde kalmasını istemiyoruz." denildi.


Fenerbahçe - Atiker Konyaspor maç haberleri


Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında cumartesi günü Atiker Konyaspor ile evinde oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Can Bartu Tesisleri'nde, Teknik Direktör Ersun Yanal yönetimindeki antrenman saat 11.00'de başladı. Salonda yapılan egzersiz hareketlerinin ardından üst sahada gerçekleştirilen antrenman, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle devam etti. 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından aktif dinlenmeye yönelik çalışmalarla antrenman tamamlandı. (İHA)

Fenerbahçe - Atiker Konyaspor beIN Sports canlı yayın


Spor Toto Süper Lig 22. haftasında Fenerbahçe ile Atiker Konyaspor karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe - Atiker Konyaspor maçı saat 19:00'da başlayacak. Fenerbahçe - Atiker Konyaspor maçı saat 19:00'dan itibaren beIN Sports'tan yayınlanacak. Fenerbahçe - Atiker Konyaspor maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Fenerbahçe - Atiker Konyaspor canlı izle, Fenerbahçe - Atiker Konyaspor şifresiz izle, Fenerbahçe - Atiker Konyaspor bein sports canlı izle, Fenerbahçe - Atiker Konyaspor bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladı. Fenerbahçe - Atiker Konyaspor maçı canlı yayın bilgilerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

CANLI YAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER