Charles Aranguiz'e Avrupa yolu gözüktü

Libertadores kupasında yarı final oynayan Brezilya kulübü İnternacional Meksika'nın Tigres takımına 3-1 yenildi ve kupadan elendi. İnternacional'in Şili'li yıldız ortasahası için de Avrupa yolu göründü.

FutbolArena Detay Haber - Manchester City ve Chelsea gibi dev kulüplerle de adı anılan Charles Aranguiz için Fenerbahçe'nin de devrede olduğu Güney Amerika basını tarafından günlerdir yazılıyor.
Fenerbahçe son olarak hem Milos Krasiç hem de Samuel Holmen'i Şampiyonlar Ligi kadrosuna yazdırmadı ve TFF'ye de lisans çıkarmak için bildirmedi. Bu oyuncuların takımdan gönderileceği düşünülüyor.

Fenerbahçe'nin kadrosunda halihazırda 15 yabancı oyuncu olmasına rağmen bu 2 yabancısını listelerin dışında tutması yeni bir yabancı oyuncunun transferini düşündürdü.
Charles Aranguiz'in nasıl bir futbolcu olduğunu Brezilya Ligini yakından takip eden Alper Öcal'a sorduk.
Alper Öcal: "Aranguiz çok kaliteli bir oyuncu ve Fenerbahçe'nin ihtiyaç duyduğu bir isim. Josef de Souza değil de Aranguiz'e bence daha çok ihtiyaç var... Aranguiz hem topu daha iyi kullanan hem de çift yönlü oynayabilen bir oyuncu. Tabi bir iki yıl önce keşfedilmeliydi. Artık çok pahalıdır ve büyük takımların da gündeminde" ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe yönetiminin "15 yabancı oyuncumuz var, yeni bir yabancı transferi düşünmüyoruz" açıklamasına rağmen Krasiç, Holmen gibi oyuncuların gönderilebileceğini söyleyen Öcal, "Gerekirse Miroslav Stoch da kiralanabilir, Aranguiz gibi bir oyuncu için kontejyan açılır. O yüzden 15 yabancı var argümanı çok da geçerli değil" dedi.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri