Fatih Tezcan kimdir? Fatih Tezcan nereli? Fatih Tezcan evli mi, kaç yaşında? (Fatih Tezcan ne iş yapıyor?)

Fatih Tezcan'ın sözleri ortaya çıktı. Fatih Tezcan'ın videosunda söylediklerini duyanlar Fatih Tezcan hakkında sosyal medyada binlerce paylaşım yaptı. Peki Fatih Tezcan kimdir? Fatih Tezcan nereli? Fatih Tezcan kaç yaşında? Fatih Tezcan evli mi? Fatih Tezcan ne iş yapıyor? Fatih Tezcan hakkında merak ettikleriniz haberimizin devamında. 

FutbolArena - Fatih Tezcan son dakika gelişmesi! Fatih Tezcan'ın videosu paylaşıldı. Fatih Tezcan ne dedi? Fatih Tezcan'nin videosunda söylediklerini CHP Milletvekili Mehmet Bekaroğlu paylaştı. Fatih Tezcan'nin videosunun internete sızmasının ardından Fatih Tezcan twitter'da TT olurken, Fatih Tezcan'a yoğun bir şekilde tepki yağdı. Peki Fatih Tezcan ne dedi? Fatih Tezcan'ın sözlerini CHP Milletvekili Mehmet Bekaroğlu sosyal medya hesabından paylaştı. Fatih Tezcan'ın videosunda söyledikleri ortaya çıktı.


Fatih Tezcan son dakika haberleri


Fatih Tezcan Ne hakla 20 sene önce bir hocadan Allah kitap diyenleri suçluyorsunuz ki? Siz zaten Allah düşmanısınız" diyen Fatih Tezcan, açıklamalarının devamında “Fethullah Gülen Türkiye'de yaşıyor. Devletin legal olarak izin verdiği bir isim. Birileri dinlediği diye onları suçluyorsunuz" ifadelerini kullandı. Ayrıca Fatih Tezcan videonun devamında “Siz zannediyor musunuz ki 90 sene 80 sene sömürdüğünüz gibi bundan sonra da sömüreceksiniz? Bizim gücümüz Allah'ın izniyle FETÖ'ye de yeter, Kemalist terör örgütüne de yeter." dedi.

Bu olayın ardından Fatih Tezcan'a sosyal medyada yoğun bir şekilde tepki yağdı. Fatih Tezcan'ın tutuklanmasını isteyen insanlar Fatih Tezcan hakkında binlerce paylaşım yaptı. Fatih Tezcan hakkında yapılan paylaşımların bazıları şu şekilde:

Bu adam özel vazifelendirilmiş gibi,
uzun zamandır toplumu kutuplaştırmak ve milleti birbirine düşürmek için bir çaba sarfediyor, Toplumu kin ve düşmanlığa alenen tahrik eden... (Beyza Tufan)

-Ne demişti AB'nin genişlemeden sorumlu ünlü komiseri Verhaugen: Tek kurşun atmadan Türkiye'de rejimi değiştiriyoruz..
Tetikçilerinden biri olan #fatihtezcantutuklansın (Yeşim 1997)

Halkı kin ve nefrete teşvik eden iç savaş çığırtkanlığı yapan bu ve bunun gibilerin derhal tutuklanması gerekir. Gereğinin derhal yapılmasını istiyoruz ! #FatihTezcanTutuklansın (Alpi 1997)

Peki Fatih Tezcan kimdir? Fatih Tezcan kaç yaşında? Fatih Tezcan nereli? Fatih Tezcan evli mi? Fatih Tezcan ne iş yapıyor? Fatih Tezcan hakkında bilmek istediklerinizi Fatih Tezcan hakkında hazırladığımız haberin devamında bulabilirsiniz.


Fatih Tezcan kimdir?


Fatih Tezcan 1976 yılında İstanbul'un Bakırköy ilçesinde dünyaya geldi. Fatih Tezcan'ın desi Osmanlı muhaciridir. Fatih Tezcan, Behçel Kemal Çağlar Lisesi'nden 1993'te mezun oldu. Askerliğini Isparta, Çanakkale ve Siirt'te yaptı. Fatih Tezcan, 1999 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi bölümünü kazandı ancak okulun 2. yılında ailevi nedenlerden doları okulu bıraktı. Fatih Tezcan, 1999'da Türkiye'nin ilk online islami platformlarından birinde yöneticilik yaptı. 2003 ve 2007 yıllarında iki evlilik yapan Tezcan'ın 5 çocuğu var.

FATİH TEZCAN MESAJLARI İÇİN TIKLAYIN>>>

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER