Fatih Tezcan kimdir? Fatih Tezcan 29 Ekim için ne dedi? (Fatih Tezcan nereli, kaç yaşında?)

Fatih Tezcan kimdir? Fatih Tezcan kaç yaşında? Fatih Tezcan nereli? Fatih Tezcan ne iş yapar? Fatih Tezcan 29 Ekim için ne dedi? Ahmet Hakan Fatih Tezcan kavgası ve Fatih Tezcan ile ilgili son dakika gelişmeleri haberimizde. 

FutbolArena - 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında Ahmet Hakan'dan Fatih Tezcan'a büyük tpeki geldi. Fatih Tezcan'ın twitter hesabından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili yaptığı paylaşıma büyük tepki gösteren Ahmet Hakan, Fatih Tezcan için "Kripto FETÖ'cü" dedi. Peki Fatih Tezcan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hakkında ne paylaşım yaptı? Fatih Tezcan, "Bir ülkede Devlet'in yıkılması Devlet törenleriyle kutlanıyorsa, bir Paralel Devlet kurulmuş demektir. Bu Paralel Devlet kurulduktan sonraki 27 senede 1 seçim yapamadıysa, Millet'i esir almış demektir. 29 Ekim 1923 15 Temmuz'n başarılı olmuş halinden başka bir şey değildir.

Fatih Tezcan'ın bu paylaşımına büyük tepki gösteren Ahmet Hakan, " Bu milletin en büyük değerine alçakça saldırmıştır.Fikir ifade etme hakkı vardır ama alçaklık yapma hakkı yoktur.Cumhuriyet'e yönelik bu alçakça saldırının hukuki hesabının peşine düşecek bir cumhuriyet savcısı yok mudur? dedi.

Bu olayın ardından Fatih Tezcan twitter ve internet ortamında yine sıkça araştırılmaya başlandı. Fatih Tezcan kimdir? Fatih Tezcan kaç yaşında? Fatih Tezcan nereli? Fatih Tezcan ne iş yapar? Fatih Tezcan ile ilgili merak ettiklerinizi haberimizde derledik.

Fatih Tezcan kimdir?


Fatih Tezcan 1976 yılında İstanbul'un Bakırköy ilçesinde dünyaya geldi. Fatih Tezcan'ın desi Osmanlı muhaciridir. Fatih Tezcan, Behçel Kemal Çağlar Lisesi'nden 1993'te mezun oldu. Askerliğini Isparta, Çanakkale ve Siirt'te yaptı. Fatih Tezcan, 1999 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi bölümünü kazandı ancak okulun 2. yılında ailevi nedenlerden doları okulu bıraktı. Fatih Tezcan, 1999'da Türkiye'nin ilk online islami platformlarından birinde yöneticilik yaptı. 2003 ve 2007 yıllarında iki evlilik yapan Tezcan'ın 5 çocuğu var.

SON DAKİKA FATİH TEZCAN MESAJLARI

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER