Fatih Portakal Fox Tv'den kovuldu mu? Fatih Portakal nerede? Fatih Portakal Ana habere niye çıkmadı? Flaş olay! Fatih Portakal kimdir?

Fatih Portakal nerede? Fatih Portakal kovuldu mu? Fox TV'de Fatih Portakal 27 Nisan 2018 Cuma günü yayınlanan Ana Haber Bülteni'nde neden yok? Fatih Portakal Fox TV'den ayrıldı mı? İşte tüm bu soruları milyonlarca vatandaş 27 Nisan 2018 Cuma günü aramaya başladı. Fox Ana Haber Bülteni'nde Fatih Portakal'ın yerine Gülbin Tosun'un yer alması üzerine Fatih Portakal'a dair birçok iddia gündeme atıldı. 

FutbolArena - Fatih Portakal'ın FOX TV'de 27 Nisan 2018 Cuma günü Ana Haber bülteni programına çıkmamasının ardından bu durumn sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Fatih Portakal'ın Ana Haber bültenine çıkmaması sonrasında sosyal medyada Fatih Portakal nerede, neden ayrıldı? Fatih Portakal Fox TV Ana Haber bültenine neden çıkmadı? ve en önemlisi Fatih Portakal Fox TV'den kovuldu mu? sorularını beraberinde getirdi.


Fatih Portakal Fox TV'de neden yok?


Herkes aynı soruyu soruyor: Fatih Portakal "Kovuldu mu?" FOX TV Ana Haber Bülten sunucusu Fatih Portakal ana habere çıkmadı. Haberleri Gülbin Tosun sundu. Portakal'ın yayında olmaması sosyal medyada "Bugün cuma haber sunan başkası, neden?" sorularını beraberinde getirdi. Fox Ana Haber bülteninde her akşam reyting listelerinde zirvede yer alan Fatih Portakal ile Fox Ana Haber bülteninde 27 Nisan 2018 Cuma akşamı Gülbin Tosun ekranlara geldi. Fatih Portakal kendisine ait sosyal medya hesaplarından haber bültenine neden çıkmadığına dair henüz bir açıklama yapmadı.


Fox Ana Haber Bülteni (27 Nisan 2018 Cuma)


Türkiye'nin gündemine dair birçok önemli gelişmeleri Fox Ana Haber bülteninde bu zamana kadar hafta içi her gün saat 19:00 itibariyle Fatih Portakal aktarıyordu. Özellikle seçim döneminde Fatih Portakal'ın yorumlarını merak eden vatandaşlar, 27 Nisan 2018 Cuma günü Fatih Portakal'ın yerine Ana Haber bülteninde Gülbin Tosun ile karşı karşıya geldi.

AÇIKLAMA YAPMASI BEKLENİYOR!

Fatih Portakal'ın 27 Nisan 2018 Cuma günü Ana Haber bültenine çıkmaması hakkında çeşitli dedikodular ortaya atılırken, Fatih Portakal'ın ise Fatih Portakal kovuldu mu? sorusuna kendisie ait sosyal medya hesabından yanıt vermesi bekleniyor.

Fatih Portakal kimdir?


Fatih Portakal, 1968 yılında Aydın Nazilli'de doğmuştur. İlkokul ve ortaokulu Nazilli'de okudu ve sonra geldiği İzmir'de okuduğu İzmir Atatürk Lisesi'nden mezun oldu. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İngilizce İşletme bölümünü 1993 yılında bitirdi. 1993 yılında Üniversiteden mezun olunca hem yabancı dilini geliştirmek hem de yüksek lisans eğitimi yapmak için yurtdışına; Avustralya'da yaşayan bir arkadaşının daveti ile gitti. Ancak eğitim aldığı alanla ilgili iş bulamayınca dünyaca ünlü bir otelin Sidney şubesinde restoran görevlisi olarak işe başladı. 3 yıl çalıştıktan sonra Türkiye'ye döndü.

SON DAKİKA AÇIKLAMASI!

Fatih Portakal twitter hesabından "Kovulmadım" şeklinde bir paylaşım yaptı.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER