Fatih Karagümrük - Afjet Afyonspor canlı izle - (Fatih Karagümrük - Afjet Afyonspor hangi kanalda?)

Fatih Karagümrük ile Afjet Afyonspor Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda karşı karşıya gelecek. Fatih Karagümrük - Afjet Afyonspor maçını canlı ve şifresiz izlemek için gerekli olan bilgiler haberimizde. 

FutbolArena - Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Fatih Karagümrük ile Afjet Afyonspor karşı karşıya gelecek. Fatih Karagümrük - Afjet Afyonspor maçı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. Fatih Karagümrük - Afjet Afyonspor maçını canlı izlemek isteyenler için Fatih Karagümrük - Afjet Afyonspor maçı canlı yayın bilgileri dışında iki takımdan son gelişmelere haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

FATİH KARAGÜMRÜK'ÜN SON 5 MAÇI

Zonguldak Kömürspor 3-1 Karagümrük
Karagümrük 1-0 Kırklarelispor
Bugsaşspor 1-4 Karagümrük
Karagümrük 3-0 Etimesgut Bld
Mnaisa BBSK 3-1 Karagümrük

AFJET AFYONSPOR'UN SON 5 MAÇI

Afjet Afyonspor 2-1 Siirt
Gençlerbirliği 1-0 Afjet Afyonspor
Afjet Afyonspor 5-0 Karabükspor
Denizlispor 3-0 Afjet Afyonspor
Afjet Afyonspor 1-4 Gazişehir Gaziantep

Fatih Karagümrük - Afjet Afyonspor maçı nerede, ne zaman?


Bu sezon başında Süleyman Hurma yönetiminde yaptığı transferlerle dikkat çeken ve şampiyonluk parolasıyla lige başlayan Fatih Karagümrük, kupada da yoluna devam etmek istiyor. Fatih Karagümrük ile Afjet Afyonspor arasında oynanacak olan karşılaşma saat 15:00'te başlayacak. Fatih Karagümrük - Afjet Afyonspor maçı saat 15:00'te Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. Fatih Karagümrük - Afjet Afyonspor maçını hakem Ramazan Keleş yönetecek. Ramazan Keleş'in yardımcılıklarını Hüsnü Emre Çelimli ve Cem Özbay yapacak.

Fatih Karagümrük - Afjet Afyonspor maçı canlı yayın


Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda oynanacak olan Fatih Karagümrük - Afjet Afyonspor maçı saat 15:00'te başlaacak. Fatih Karagümrük - Afjet Afyonspor maçını canlı izlemek isteyenler, Fatih Karagümrük - Afjet Afyonspor hangi kanalda? Fatih Karagümrük - Afjet Afyonspor hangi kanal veriyor? Fatih Karagümrük - Afjet Afyonspor canlı yayın, Fatih Karagümrük - Afjet Afyonspor canlı izle şeklinde arama yapmaya başladılar. Fatih Karagümrük - Afjet Afyonspor maçını saat 15:00'ten itibaren A Spor'dan naklen izleyebilirsiniz.

CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER