Falcao: "Bütün planlarımız alt üst oldu"

Kolombiya'nın yıldız futbolcusu Falcao, Japonya yenilgisinin ardından konuştu. 

FutbolArena Dış Haberler - Kolombiya, Dünya Kupası'nda gruptaki ilk maçında Japonya'ya mağlup olarak büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.Kolombiya'nın yıldız futbolcusu Falcao, Japonya mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

"PLANLARIMIZ ALT ÜST OLDU"

İlk yarıda oyunu kontrol etmedik istedik ama maçın başındaki penaltı ve kırmızı kart bütün planlarımızı alt üst etti. Buna rağmen oyunu bırakmadık ve hücum etmeye devam ettik. Bu gece sahiptik. Ancak risk aldığımız anlarda kalemizde bir gol daha gördük.

"POLONYA MAÇI FİNAL OLACAK"

4 yıl öncesine nazaran şu anda her farklı. Biz bu sezon Dünya Kupası'nda gruptan çıkmak istiyoruz. Polonya maçı final niteliğinde bir karşılaşma olacak ve kazanmamız gerekiyor. Güçlü olmalı ve sahaya karakter koymalıyız.

Kolombiya 1-2 Japonya Dünya Kupası maç sonucu


Dünya Kupası H Grubu'nda oynanan maçın 3. dakikasında Kolombiya'da Carlos Sanchez gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Japonya kazandığı penaltıyı Kagawa ile gole çevirdi ve 1-0 öne geçti. Kolombiya bu dakikadan sonra oyundan kopmadı ve 39. dakikada Quintero'nun frikik golüyle 1-1 beraberliği yakaladı. Japonya ikinci yarıda gol için baskısını artırınca Osako ile 2. golü buldu ve maçı 2-1 kazandı.

Dünya Kupası Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER