Transfer Haberleri: Sam Allardyce'tan Wayne Rooney açıklaması "Pazarlıklar sürüyor"

Everton menajeri Sam Allardyce, Wayne Rooney'in DC United'a transferi hakkında açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Everton menajeri Sam Allardyce, Everton'un antrenmanı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı ve merak edilen Wayne Rooney transferi hakkında görüş bildirdi.


Wayne Rooney Amerika'ya transfer olacak mı? (11 Mayıs 2018 Cuma)


Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sam Allardyce, "Wayne Rooney için DC United kulübü ile bir takım pazarlıklar sürüyor gibi görünüyor ama net bir bilgim yok. Rooney antrenmana geldiğinde bu konuda son gelişmeleri daha iyi öğreneceğim" dedi.

Wayne Rooney'in kendisiyle sorun yaşadığı için takımdan ayrılmak istediği dedikodularını yalanlayan Allardyce, "Rooney gelip de ayrılmak istediğine dair benimle bir konuşma yapmadı" ifadelerini kullandı.


Wayne Rooney Everton performansı, golleri ve asistleri


İngiliz basınında dün yer alan haberlere göre geçtiğimiz yıl Everton'a dönen Wayne Rooney için Amerika'dan teklif yapıldığı yazılmıştı. MLS ekiplerinden DC United'ın Wayne Rooney için devrede olduğu ve yıldız golcü için yıllık 3 milyon sterlin ödemeye hazır olduğu kaydedilmişti. Rooney'nin de bu teklife prensipte 'Evet' dediği ve transferin önümüzdeki günlerde resmileşeceği belirtildi. Wayne Rooney, Everton'da bu sezon 31 lig maçında 10 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

Son dakika Transfer Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Everton Son Dakika Haberleri