Everton, Cenk Tosun'u sildi mi? Sürpriz transfer hamlesi

Cenk Tosun'u yedek kulübesine mahkum eden Everton, Roma'nın forveti Patrik Schick ile ilgileniyor.

FutbolArena Dış Haberler - İngiltere Premier Lig ekibi Everton, yeni sezonun transfer planlamasını yaparken Cenk Tosun'un pozisyonu için kararını verdi. Everton takımın forvet bölgesini güçlendirmek için Roma'da forma giyen Patrik Schick'i gündemine aldı.

Cenk Tosun, Everton'dan ayrılıyor mu?


Everton kariyerinde hayal kırıkları yaşayan Cenk Tosun, yaz transfer döneminde takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. İtalyan basınından Tuttomercatoweb'in haberine göre Everton, Roma'nın forveti Patrik Schick ile ilgileniyor.

ROMA 30 MİLYON EURO İSTİYOR

Cenk Tosun'u yedek kulübesine mahkum eden Everton'ın Çek golcü için 30 milyon Euro ödemek zorunda olduğu ifade ediliyor. Ancak Roma'nın Patrik Schick transferi konusunda satın alma opsiyonlu kiralama yöntemine de sıcak baktığı vurgulanıyor.

23 yaşındaki Patrik Schick bu sezon Roma formasıyla çıktığı 27 maçta 5 gol ve 2 asist kaydetti. Cenk Tosun ise 23 maçta 3 gol kaydederken, forma şansı bulduğu son Liverpool maçında 17 dakika sahada kalabildi.

Everton Cenk Tosun'u satacak mı?


Everton'da bu sezonki performans tartışılan fakat buna rağmen Milli takımda attığı gollerle yıldızlaşan Cenk Tosun için Everton'ın eski futbolcularından Kevin Campbell İngiliz basınına konuştu.

Futbolculuk zamanında bir dönem Trabzonspor forması da giyen Kevin Campbell, Cenk Tosun'un yerine Everton'ın önümüzdeki sezon bir santrfor transferi yapması gerektiğini söyledi.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Everton Son Dakika Haberleri