Esra Ceyda kardeşlerden Arda Turan itirafı

Esra Ceyda kardeşler olarak tanınan, nam-ı diğer Cicişler, Arda Turan ve aşk hayatlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Magazin Haberler - Esra Ceyda kardeşler yine gündem yarattı! Magazin dünyasında Esra-Ceyda kardeşler olarak bilinen nam-ı diğer Cicişler, Arda Turan hakkında gündem yaratacak itiraflarda bulundular. Samimi açıklamalarda bulunan Esra Ceyda kardeşler, yaşadıkları aşk hayatlarıyla ilgili de konuştular.

Esra Ceyda kardeşler, Arda Turan ile aşk yaşadı mı?


Fanatik Gazetesi'ne röportaj veren Cicişler, "Siyahi oyuncular tabii ki güzeldir. Latinler'in de güzeli var ama Türkler'den vazgeçmem. Türkiye'de en beğendiğim futbolcunun ismi bizde saklı kalsın. O kadar çok futbolcu peşimizde ki, görüşmek için İnstagram'dan DM (direkt mesaj) atıyorlar. Telefonumuz birinin eline geçse yer yerinden oynar vallahi. Arda Turan... Ya o zaten herkese yazıyor. Ama basketbolcuları beğeniyoruz. İbrahim Kutluay hayranıyız. Hala da bu hayranlığımız sürüyor." dedi.

Esra Ceyda (Cicişler) kimdir? Esra Ersoy, Ceyda Ersoy kaç yaşında?


Esra Ersoy 21 Haziran 1985 doğumlu. Mersin'de doğan esra Ersoy, ilköğretimini Mersin Koleji'nde tamamladı. Ankara'da Bilkent Üniversitesi mezunu olan Esra Ersoy, Müjdat Gezen sanat merkezinde tiyatro eğitimi aldı.

Ceyda Ersoy ise 30 Eylül 1988 doğumlu. Ablası gibi Bilkent Üniversitesi'nde okuyan Ceyda, Müjdat Gezen sanat merkezinde tiyatro eğitimi aldı. Türkiye'nin ilk tescilli fotomodelidir.

Gündemle ilgili son dakika Magazin Haberleri için aktüel sayfamızı takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER