Fenerbahçe - Akhisar Belediye yorumları

FutbolArena - Süper Lig’in 7. haftasında Fenerbahçe sahasında Akhisar Belediyspor ile 2-2 berabere kaldı. Spor yazarları bu karşılaşmayı yorumladı.

1
Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe, geçen sene de Akhisar’dan puan alamamıştı, bu sene de aynı senaryo oldu.
Çok ciddi bir iki puan kaybı var. Maçı önde götürüyorsun, kulüben kuvvetli, 2 puan kaybediyorsun. Yedek kulübesine baktığımızda maçı tutabilecek oyuncular var. Öncelikle Cihat Hocaya bir parantez açmak lazım. Dün yaptığı değişiklikleri bakıyorum, Fenerbahçe ’ye karşı ofansif değişiklikler yapıyor. Defansif oyuncularla değil, ofansif oyuncular ile golü arıyor. Bu bir antrenörlük başarısıdır. F.Bahçe’ye gelirsek, 7 günde 3 maç oynadı ve 7 gol yedi. F.Bahçe yediği bu 7 golle gösterdi ki hem mental hem de fiziksel olarak bu üç maçı kaldıramadı... (Fotomaç)
2
Erman Toroğlu: F.Bahçe’nin futbolundan keyif alamadım.
Şöyle kenardan bindirmeler, yapılan ortalar, pozisyonlar göremedik maçta!..
Teknik direktör takımla hiç oynamasa, belki bir şeyler yapacaklar ama kompleksli olan Perreira az da olsa kımıldayan takımı durduruyor. Fernandao ile Van Persie olayını nasıl çözecek; göreceğiz! Bakın Pereira’yı izleyin; Fernandao gol atınca, Pereira yumruklarını sıkıp, nasıl seviniyor! Van Persie atınca donup kalıyor. İyi teknik adam futbolcu ile uğraşmaz. Futbolcunun abisi ol. (Fotomaç)
3
Altan Tanrıkulu: Lig uzun maraton.. Bu maratonda böyle kayıplara karşı dirençli olmak gerek.. Önemli olan işler kötü giderken birlik olmak ve direnç göstermek.. Ben şampiyonluğun favorisi olarak Fenerbahçe’yi hala en önde görüyorum.. Pereira’ya da sonuna kadar güveniyorum.. (Meydan)
4
Gürcan Bilgiç: Beşiktaş derbindeki oyuna lafımız yoktu. Hakem kararlarını konuştuk, çünkü olacak gibi değildi. Bu maçın dengesini değiştirmek, "Sahada Fenerbahçe vardı" dedirtmemek için bahane de yok artık. Bu kez yardımcının asisti ile geldi ilk gol. Bu karar da olacak gibi değildi.
Milli maç arasında bu özeleştiriler mutlaka yapılmalı. Fenerbahçe’nin saha performansı; "Van Persie oynasın, Gökhan Gönül yedek kalır mı" gibi detay tartışmaların çok ötesinde sorunlar yaşıyor.
Böyle giderse olmaz, aklın "çapını" büyütmezlerse hiç olmaz. (Sabah)
5
Ziya Şengül: Fenerbahçe organize ataklar yapmaktan yoksun gözüküyor. Van Persie, 15 dakikalık oyuncu değil. Kısacası ben Fenerbahçe’nin ne yaptığını anlamış değilim. Fernandao’ya sözüm yok. Onun görevi topla birleştiği zaman skor tabelasını değiştirmek. O da bunu yapıyorsa diğer oyunculara bakmamız lazım.

Kısacası zar-zor bulduğu pozisyonlarla oyunda kalmaya çalışıyor. Ama Akhisar özellikle ikinci yarıda ortaya koyduğu futbolla hak ettiği alkışı alıyor. (Star)
6
Engin Verel: Vitor Pereira,geldiği günden bugüne kadar orijinal bir 11 tutturamadı. Yani hoca, geçen zaman içerisinde son 9 resmi maçında da arka arkaya aynı 11’le sahaya çıkamadı.

3 gün önceki Celtic maçının kadrosuyla ile dün akşamki Akhisar kadrosu arasında 5 değişiklik vardı. Volkan, Caner, Alper, Fernandao ve Diego değişikliğini anlayamadım. (Bugün)
7

Futbolarena anasayfasından devam...