Erzurumspor 4-5 Keçiörengücü maç özeti ve golleri izle

Erzurumspor - Keçiörengücü özet. Erzurumspor - Keçiörengücü maçı özet. Erzurumspor - Keçiörengücü maçı penaltı atışları izle. Erzurumspor - Keçiörengücü maç özeti ve golleri haberimizde.

BB Erzurumspor ile Keçiörengücü, Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında karşı karşıya geldi. Erzurumspor - Keçiörengücü maçı seri penaltı atışlarına gitti. Erzurumspor - Keçiörengücü arasında oynanan mücadele özeti ve golleri haberimizde.


Erzurumspor - Keçiörengücü maç özeti ve seri penaltı atışları


Erzurumspor - Keçiörengücü takımları arasında oynanan mücadelenin normal süresi 2-2'lik skor ile tamamlandı. Mücadelenin ilk 45 dakikası büyük çekişmeye sahne olurken 0-0 eşitlik ile tamamlandı. İkinci yarıda takımlar ataklarını sıklaştırırken 60. dakikada Erzurumspor, Osman Şahin'in golü ile 1-0 öne geçti.

Keçiörengücü bu gole 6 dakika sonra Batuhan Süer ile karşılık verdi 1-1.

Mücadelenin 90 dakikası bu skor ile tamamlanırken 15'er dakikalık iki uzatma devresinde de 2 gol yaşandı. Keçiörengücü 118. dakikada Osman Keçelioğlu ile öne geçerken Erzurumspor mücadelenin bitimine saniyeler kale Moussa Kone ile maçı penaltı atışlatına götürdü.

Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. Lig temsilcisi Keçiörengücü, Süper Lig takımı BB Erzurumspor'u penaltı atışları sonucu mağlup ederek kupada tur atladı.

Spor Toto Süper Lig takımları ile ilgili tüm gelişmelere Süper Lig sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER