Ertem Şener'den çok konuşulacak Galatasaray iddiası

Spor Toto Süper Lig'de 13. haftanın ardından şampiyonluk yarışıyla ilgili olarak Ertem Şener'den çok çarpıcı bir iddia geldi. 

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig 13. haftasında Medipol Başakşehir, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin puan kaybetmesinin ardından Kasımpaşa deplasmanında 2-1 galip gelen Galatasaray, karlı bir 3 puan aldı.

13. haftanın ardından şampiyonluk yarışı yeniden kızışırken, Beyaz Futbol programında Abdülkerim Durmaz çarpıcı bir yorum yaptı.

"REZİL DENİLEN GALATASARAY, BEŞİKTAŞ'IN SADECE 3 PUAN GERİSİNDE."

Abdülkerim Durmaz, "Ligin en iyi takımı, Barcelona'sı denilen Beşiktaş şu anda Galatasaray'ın sadece 3 puan önünde. Son haftalarda müthiş formda ve çıkışa geçti denilen Fenerbahçe ise yine rezil denilen Galatasaray'ın 1 puan gerisinde. Bu nasıl lig anlamıyorum. Bu nasıl iştir gerçekten anlamam." diye konuşunca, Ertem Şener'den sezon sonuna dair çarpıcı bir yanıt geldi.

"BEŞİKTAŞ 10 PUAN FARK ATAR."

Beyaz Futbol'un moderatörü Ertem Şener ise Abdülkerim Durmaz'ın bu yorumuna karşılık, "Evet doğru söylüyorsun ama ligin daha 13. haftası. Bitime 21 hafta var. "Lig bittiğinde Beşiktaş, Fenerbahçe'ye10 puan fark atar. Galatasaray'a da 13 puan filan fark atar. Galatasaray ligi 6. sırada gibi oralarda bitirir." ifadelerini kullandı.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri