Ersun Yanal'ın koltuğu sallanıyor

Trabzonspor'da kötü gidiş devam ediyor. Ersun Yanal'ın koltuğu sallanıyor. Yönetim'in Ersun Yanal'la yoluna devam edip, etmeyeceği tartışma konusu. Peki “sorun hoca değil” diyen Muharrem Usta ne yapacak?

FutbolArena - Trabzonspor'da üçüncü Ersun Yanal dönemi kötü başladı. Yanal yönetimindeki Trabzonspor, geride kalan 6 haftada 6 puan toplayabildi. Karabükspor'dan yenilen 4 gol sonrası Ersun Yanal'ın takımda kalıp kalmayacağı merak edilen konuların başında geliyor.

Farklı bir vizyon çizerek göreve gelen Muharrem Usta başkanlığındaki Trabzonspor Yönetimi, kötü sonuçlar devam ederse ne yapacak? Çünkü geçen yıl göreve gelen Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'ya göre sorun teknik adam değildi.

Usta, 24 Mart 2016'da A Spor'da şöyle konuşmuştu:

"İddiası olmayan, yıkılmış, dağılmış, heyecanı kalmamış, her türlü sorunla iç içe olan Trabzonspor kötü giderken ben bakıyorum taraftarımız bu kez şunu diyor; Hami gitsin. Buradan sesleniyorum ve diyorum ki; arkadaşlar sorun Hami değil, sorun Sadi hoca değil, sorun Şota değil, sorun Vahit hoca değil, bakın biz Şenol Hocayı da gönderdik. Sorun Hoca olsaydı çözüm ne kadar kolay olurdu..."

Futbolarena anasayfasından devam...

Trabzonspor Son Dakika Haberleri