'Ersun Yanal kaçtı, Vitor Pereira sahada kaldı' - Fenerbahçe Haberleri

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta Vitor Pereira'nın olaylar sırasındaki hareketi büyük alkış topladı.

FutbolArena Detay - Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçın son anlarında çıkan olaylar gündeme oturdu. Fenerbahçe'nin 4-0 üstünlüğüyle devam eden maçta bir taraftarın yardımcı hakeme saldırması sonucu karşılaşma iptal edildi.

Sarı lacivertli ekibin teknik direktörü Vitor Pereira'nın olayların başladığı anda saha içerisine girip oyuncularının hepsini soyunma odasına gönderene kadar beklemesi spor yazarları ve taraftarlar tarafından alkışlandı.

"Ersun Yanal kaçtı, Vitor Pereira sahada kaldı"


Portekizli hocanın bu hareketi sonrası sosyal medyada birçok taraftar geçmiş dönemde Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'nin başında Trabzon'da çıktığı maçta olaylar sırasında koşarak soyunma odasına gitmesini gündeme getirdi.

Taraftar, "Ersun Yanal herkesten önce koşarak kaçtı ama Vitor Pereira önce oyuncularını düşünerek son ana kadar sahada kaldı" şeklinde yorumlarda bulundu.

Mehmet Demirkol'dan Vitor Pereira yorumu


Pereira'nın bu tavrını destekleyenlerden biri de Mehmet Demirkol oldu. Spor Servisi programında konuşan Demirkol, "Pereira'yı bugüne kadar çok eleştirdim. Fenerbahçe'nin hocası olamayacağını da defalarca söyledim. Fakat dün yaptığı davranış benden büyük puan aldı. Bir hoca gibi davrandı ve oyuncuları sahadan çıkana kadar hepsini bekledi" dedi.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri