Erman Toroğlu'ndan Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesi provakasyon uyarısı

Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Galatasaray - Beşiktaş Süper Kupa finali öncesi yaşanan olayların bilinçli bir provakasyon girişimi olduğunu söyledi.  

FutbolArena - Galatasaray - Beşiktaş Süper Kupa finali öncesi A Spor'da konuşan Erman Toroğlu, iki takım taraftarları arasında çıkan olaylarda başka grupların olduğunu ve kavgaları çıkaranların Galatasaraylı ve Beşiktaşlı taraftarlar olmadığını söyledi.

"POLİSLERİ UYARIYORUM..."

Erman Toroğlu A Spor'da yaptığı konuşmada, "
"Maç öncesi uyumak istiyorum. Planlı bir şekilde provokasyon yapılıyor. Olaylarda hepsinin tipleri aynı. Bunlar ne Beşiktaşlı, ne de Galatasaraylı. Hepsi maksatlı olarak buraya gelmişler. Aralarından 4-5 kişiye sorun, Galatasaray'ın kalecisini bilmez. Beşiktaş'tan 4 futbolcu sayamazlar. Polisleri uyarıyorum. Bunların aralarından birilerini seçip sorsunlar mutlaka. Bu işleri yapanlar, başka gruplar. Bunları OHAL'den bir yamultursun, kendilerine gelemezler." dedi.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri