Erman Toroğlu Beşiktaş'ın hakkını teslim etti

Erman Toroğlu, Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ı yerden yere vururken, daha önceki haftalarda eleştirdiği Beşiktaş'ın da hakkını teslim etmeleri gerektiğini söyledi. 

FutbolArena - A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Trabzonspor - Akhisar Bld. maçının devre arasında teknik direktör Ersun Yanal'ı yerden yere vurdu.

"ERSUN DİYECEĞİM ARTIK!"

Erman Toroğlu, Trabzonspor - Akhisar Bld. maçının devre arasında A Spor'da yaptığı yorumda Ersun Yanal hakkında, "Artık bir şeyler yap. İlk kez bir takımda bu kadar aciz. İlk yarıyı izledim. Pozisyon yok, heyecan yok. Bitmiş Trabzon. Akhisar da bitmiş o ayrı. Şu maçı kazan bari. Zaten senin şu haftaya kadar bir şey yapman lazım. Sabır sabır nereye kadar? Ersun Yanal, Ersun Yanal diyoruz ama Ersun diyeceğim artık. Hiçbir şey yaptığı yok." dedi.

"BEŞİKTAŞ'I ELEŞTİRİYORUZ AMA ADAMLAR GİDİYOR."

Toroğlu, Ersun Yanal üzerinden Şenol Güneş ve Beşiktaş'ın da performansını değerlendirirken, "Bakın mesela Beşiktaş'ı eleştiriyoruz ama adamlar tüm kulvarlarda gidiyor. Geçen sezonki tadı vermiyor diye eleştiriyoruz ama şöyle bir bakıyorum, geçen sezonki 7. haftaya oranla 3 gol az atmışlar sadece. Diğer tarafta 2 gol de az yemişler. Üstelik Sosa ve Gomez gitmiş. Oğuzhan sakat. Önemli kayıplar var. Buna rağmen Beşiktaş kazanarak gidiyor. Haksızlık da yapmayalım." ifadelerini kullandı.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri