Erman Toroğlu'ndan milli takım çağrısı: 'Çare Şenol Güneş.'

Türkiye - Arnavutluk maçının ardından A Spor'da konuşan Erman Toroğlu, Şenol Güneş'in milli takımın başına geçmesi gerektiğini söyledi. 

FutbolArena - Türkiye hazırlık maçında Arnavutluk'a 3-2 mağlup oldu. Romanya'nın ardından 10 kişi Arnavutluk'a da yenilen A Milli takımda kamuoyunda Lucescu'ya tepkiler sürüyor. Maçın ardından A Spor'da Erman Toroğlu, "Çare Şenol Güneş." yorumunu yaptı.

Türkiye - Arnavutluk Erman Toroğlu'nun Şenol Güneş ve Lucescu yorumları


Maçın ardından A Spor'da Erman Toroğlu, Türkiye - Arnavutluk maçını yorumladı milli takımın kurtuluş reçetesinin Şenol Güneş olduğunu söyledi.

"ÇARE ŞENOL GÜNEŞ"

1 sene izin alacaksın, gelecek maça kadar burayı organize edeceksin. Beşiktaş'tan izin alacaksın. Ben kulüp ve milli takım aynı anda çalıştırmaya karşıyım. O yüzden izin alacaksın 1 sene. En azından 3-4 seneyi kurtarırız abi. Şenol Güneş'ten başka çare yok. Kimse kusura bakmasın ama tek çare Şenol Güneş. Ondan başkası milli takımı toparlayamaz. Kardeşim Beşiktaş'ı çalıştırsın. 10-12 ay boşsun sonuçta."

"ZAVALLI LUCESCU"

11'e 11 bizden çok iyi Arnavutluk. 11'e 10 gerekli değişikliklerle yine bizden iyilerdi. Bizimki ne yaptı? Zavallı kaşıyla oynuyordu. Alsan ya Hollanda'da 1.000 lira verilen adamı. Ayıp ama ya!

Ay Yıldızlı takımla ilgili tüm gelişmelere Milli Takım Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER