Ergin Ataman'dan Fenerbahçe kulübü ve taraftarına maç sonrası tepki

Ergin Ataman, sarı lacivertli taraftarların tepki tezahüratları ile karşılandı.

FutbolArena - Spor Toto Basketbol Ligi'nde Zeljko Obradovic yönetimindeki Fenerbahçe, seyircisi karşısında Ergin Ataman önderliğindeki Galatasaray Odeabank'ı 92-74 mağlup etti.

Galatasaray'ın koçu Ergin Ataman ve milli oyuncu Göksenin Köksel, Ülker Sport Arena'da oynanan karşılaşmada sarı lacivertli taraftarların tepki tezahüratları ile karşılandı.

Ergin Ataman maç sonu basın toplantısı düzenlerken küfür eden Fenerbahçe taraftarlarını kınadı.

İşte o sözler:

"Fenerbahçe taraftarının milli oyuncumuz Göksenin Köksal'a karşı küfürleri kınıyorum. "Göksenin Köksal'ın küfür ettiğini sanmıyorum. Belki eliyle jest yapmıştır ne yapıyorsunuz diye...Ayrıca Fenerbahçe kulübünün "çalgıcı... şarkısını" özellikle taraftarın Galatasaray diye yapmış olduğu anonsu şiddetle kınıyorum.

"BANA KÜFÜR EDİLMESİNE ALIŞTIM AMA.."

Burada bana küfür edilmesine alıştım ama Göksenin milli bir oyuncu ve Türkiye'yi Avrupa'da en iyi temsil eden oyunculardan birisi. Fenerbahçe sanırım Türk oynatmadığı için alışık değil. Ben Göksenin'in de taraftara karşı herhangi bir söylemde bulunduğunu sanmıyorum. En fazla el kol hareketleriyle reaksiyon gösterip 'ne yapıyorsunuz' demiştir.

DOPİNG TEZAHÜRATI YAPILDI

Sarı lacivertli taraftarlar 2009 yılında Fenerbahçe - Efes Pilsen arasında oynanan final serisi sonrası yaşanan doping olaylarına göndermede bulundu.

Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde 'Ergin Ataman doping yapsana' tezahüratı nedeniyle hakemler 1 numaralı anonsu yaptırdı. Bu tezahürat sosyal medyada Galatasaray taraftarlarının tepkisiyle karşılandı.

Ergin Ataman'ın koçluğunu yaptığı Efes Pilsen'de iki oyuncuda yasaklı madde tespit edilmişti.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri