Ercan Taner, BeIN Sports'tan istifa etti (Ercan Taner kimdir?)

Ekranların sevilen isimlerinden Ercan Taner dün akşam yaptığı açıklama ile BeIN Sports'tan istifa ettiğini duyurdu. 

FutbolArena - BeIN Sports ekranlarının sevilen muhabirlerinden Ercan Taner görevinden istifa ettiğini açıkladı. Ercan Taner sosyal medya hesabından 'Görülen luzüm üzerine görevimden istifa ettim' dedi. Yapılan bu açıklama sonrasında akıllara Ercan Taner neden istifa etti? soruları akıllara geldi. Ercan Taner kimdir? Ercan Taner neden istifa etti? Detaylar haberimizde.


Ercan Taner, BeIN Sports'tan İstifa mı etti?


Türk takımlarının özellikle Avrupa kupalarındaki karşılaşmalarında sunumu ile gönüllerde taht kuran, anlatımı kulaklara pelesenk olan Ercan Taner, BeIN Sports ekranlarından istifa ettiğini açıkladı. Ercan Taner dün akşam saatlerinde yaptığı açıklama ile BeIN Sports ekranlarından istifa ettiğini duyurdu. Ercan Taner geçtiğimi yaz ayında BeIN Sports bünyesine NTVSPOR'dan ayrılarak katılmıştı.

''Gördüğüm lüzum üzerine, Perşembe akşamı saat 23:00'da Bein Sports'dan istifa ettim. Sevgi ve saygılarımla.''


Ercan Taner kimdir?


Ercan Taner, Türk sunucu. 1964'te Ankara'da doğdu. Eski futbol antrenörü Ziya Taner'in oğludur. TRT'nin açtığı spikerlik sınavlarına katılarak kazandı ve TRT'de 18 yaşında spikerliğe başladı. Kendine has anlatımıyla futbol severlerin gönlünde taht kurdu.

Ercan Taner, 1964 Ankara doğumludur. Yugoslav göçmeni bir ailenin oğlu olan Ercan Taner, gençliğinde de futbol oynamıştır. Ercan Taner, 18 yaşında TRT'nin açtığı spikerlik sınavlarını kazanarak TRT'de spikerliğe başladı. Ardından Lig TV ve Show TV'de çalıştı. 2008 yılında Lig TV'den ayrılarak NTV'ye geçen Ercan Taner, 1000'in üzerinde maç anlattı.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER