Şenol Güneş'ten Talisca ve Quaresma'ya özel görev - Beşiktaş Haberleri

Süper Lig'de Galatasaray ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in Quaresma ve Talisca'ya özel görev verdiği ifade edildi.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek. Beşiktaş'ta teknik direktörü Şenol Güneş'in bu maçta Ricardo Quaresma ve Aderson Talisca'ya özel görev vereceği belirtildi.

Takvim'in haberine göre; Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray'ı devirme planını belirledi. Tecrübeli hoca şampiyonluğun kaderini etkileyecek önemli maçta Talisca ve Quaresma'yı maçın kilit adamları olarak belirledi.

Her iki futbolcunun yeteneklerine güvenen Şenol Güneş, Talisca'dan rakip defansı sürpriz hamlelerle yıpratmasını istedi. Buna göre Brezilyalı futbolcu Galatasaray savunmasını sürekli karıştıracak. Kafa hakimiyeti yüksek olan Talisca ayrıca korner atışlarında ön direkte olacak. Güneş'in yıldız oyuncudan kaleyi gördüğü anda şut da çekmesini istedi. Talisca, Cenk'in arkasında yer alırken takımın en önemli kozlarından biri olacak.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri